Festivalul gastronomic și eco-cultural „D’ale Gurii Dunării” la Muzeul Țăranului Român București

0

Pe 29 și 30 iunie se întâmplă Ziua Dunării la cea de-a patra ediție a festivalului gastronomic și eco-cultural „D’ale Gurii Dunării” la Muzeul Țăranului Român din București. 

 

În curtea Muzeului Țăranului Român vom gusta cele mai alese feluri ale Deltei, pregătite cu spor de bucătari pricepuți din Deltă. Condimentăm cu muzici și dansuri alese și învățăm să împletim obiecte artizanale”, ne propun organizatorii de la www.salvatidelta.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează