Fabrica de componente de automobile la Craiova cu 200 de locuri de munca/Kirchhoff Automotive

0

Investiţia noua in industria automobilelor. Kirchhoff Automotive vine la Craiova cu o fabrica noua si va crea  200 de noi locuri de muncă în prima etapă. Oficialii companiei estimează că numărul acestora se poate dubla în scurt timp.

Kirchhoff Automotive intră pe piaţa producătorilor de componente auto din România prin realizarea unei invesţii de 15 milioane de euro într-o noua fabrică, situată pe platforma industrială de la Craiova.

Kirchhoff Automotive Romania va realiza peste 30 de mari componente pentru caroseriile şi sistemele auto începând cu anul viitor.

Sursa: zf.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează