Expozitie fotografica si pictura pe lemn la Have A cigar

0

Totul despre Eve inseamna doi artisti, o desenatoare si un fotograf care dau frau liber imaginatiei si ilustreaza portrete de femei.

Proiectul este creat si dezvoltat de Eliza Tatulescu (arhitect) si Adrian Ion (fotograf). Experimenteaza  diferite tehnici de desen si fotografie, intr-o joaca interesanta de-a luminile, culorile si texturile, rezultatul fiind o elogiere a frumusetii feminine in armonie cu natura.

Va asteptam in numar cat mai mare, la Have A cigar, pana pe 9 ianuarie sa simtiti aceasta minuntat expzitie.

Totul despre Eve - Have A cigr

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează