Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expoziție de grup Copii Creativi 2013

0

Copii Creativi 2013

Expoziție de grup a copiilor participanți la atelierele Copii Creativi, oct 2012-iunie 2013

13–15 iunie 2013, Galeria Posibilă

Vernisaj joi, 13 iunie 2013, ora 18:00

_MG_3886

Ca în fiecare iunie, și în acest an atelierele Copii Creativi se încheie cu expoziția lucrărilor de peste an ale copiilor participanți la ateliere.

Adresându-se copiilor între 3 și 13 ani, atelierele Copii Creativi au fost inițiate în urmă cu opt ani de către Cristiana Drăghici, psihopedagog și reprezintă un proiect educațional permanent al Galeriei Posibile, partener principal al atelierelor încă de la începuturi.

Sub felurite forme, în multe culori și pe suporturi de lucru diverse, lucrul la atelierele Copii Creativi are ca miză dezvoltarea abilitaților de exprimare a creativității copiilor.

Fie ca este vorba despre teme ce prezintă nume și curente artistice clasice sau despre proiectele ce se desfășoară la Galeria Posibilă – ce sunt de fiecare dată preluate și adaptate ca teme de lucru -, atelierele își propun să-i determine pe copii să observe cu o mai mare atenție ceea ce se întâmplă în jurul lor, să le deschidă apetitul pentru a avea inițiative, pentru a lua atitudine. Și aceasta nu doar în legatură cu arta, ci într-un cadru mai larg, atelierele propunând experimentarea creativă ale unor medii cultural-sociale cu care copiii intră în contact.

Atelierele Copii Creativi http://copiicreativi.blogspot.ro se desfășoară la Galeria Posibilă, str Popa Petre, nr 6, sector 2,www.posibila.ro. (Bucuresti)

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.