Expoziție de grup Copii Creativi 2013

0

Copii Creativi 2013

Expoziție de grup a copiilor participanți la atelierele Copii Creativi, oct 2012-iunie 2013

13–15 iunie 2013, Galeria Posibilă

Vernisaj joi, 13 iunie 2013, ora 18:00

_MG_3886

Ca în fiecare iunie, și în acest an atelierele Copii Creativi se încheie cu expoziția lucrărilor de peste an ale copiilor participanți la ateliere.

Adresându-se copiilor între 3 și 13 ani, atelierele Copii Creativi au fost inițiate în urmă cu opt ani de către Cristiana Drăghici, psihopedagog și reprezintă un proiect educațional permanent al Galeriei Posibile, partener principal al atelierelor încă de la începuturi.

Sub felurite forme, în multe culori și pe suporturi de lucru diverse, lucrul la atelierele Copii Creativi are ca miză dezvoltarea abilitaților de exprimare a creativității copiilor.

Fie ca este vorba despre teme ce prezintă nume și curente artistice clasice sau despre proiectele ce se desfășoară la Galeria Posibilă – ce sunt de fiecare dată preluate și adaptate ca teme de lucru -, atelierele își propun să-i determine pe copii să observe cu o mai mare atenție ceea ce se întâmplă în jurul lor, să le deschidă apetitul pentru a avea inițiative, pentru a lua atitudine. Și aceasta nu doar în legatură cu arta, ci într-un cadru mai larg, atelierele propunând experimentarea creativă ale unor medii cultural-sociale cu care copiii intră în contact.

Atelierele Copii Creativi http://copiicreativi.blogspot.ro se desfășoară la Galeria Posibilă, str Popa Petre, nr 6, sector 2,www.posibila.ro. (Bucuresti)

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează