Expozitie de fotografie la hotel Novotel in Bucuresti. Intrarea gratuita

0

Denumire eveniment – FLOWER’S BLOSSOM
Data vernisajului – 11 ianuarie 2012 – ora 19:00
Locatia expozitiei – lobby Hotel Novotel
Organizator – fotograf Cosmin SERBANESCU

Florile au fost si sunt o sursa perena de inspiratie pentru fotografi.

Frumusetea, coloritul, gingasia, formele variate, textura si compozitiile florale pe care natura le ofera cu atata generozitate sub forma florilor sunt de neegalat.
O floare este mai valoroasa decat 1.000 de cuvinte, este o expresie a celor mai profunde sentimente si complimente de admiratie si adoratie. Astfel, nu este nimic mai romantic si afectuos decat o floare.
Din pasiune pentru flori s-a nascut si expozitia de fotografie cu tema ,,FLOWER’S BLOSSOM’’ a artistului fotograf Cosmin SERBANESCU.
Iubitor de natura si pasionat de fotografie, artistul a imortalizat frumusetea naturii in cele mai variate forme. Pentru artist, florile sunt ca si oamenii, fiecare floare avand propria ei personalitate.

Incepand intital fotografia ca un hobby, artistul si-a dezvoltat si perfectionat tehnicile de fotografie atat prin participarea la diverse cursuri de specializare sustinute de fotografi renumiti cat si prin studiul literaturii de specialitate in domeniu.

Vernisajul va avea loc pe data de 11 ianuarie 2012, ora 19:00 in cadrul lobby-ului hotelului Novotel din Bucuresti, Calea Victoriei nr 37B, sector 1. Expozitia ,,FLOWER’S BLOSSOM’’ va fi deschisa publicului pana pe data de 05.02.2012 inclusiv, in intervalul orar 09:00 – 21:00. Accesul iubitorilor de arta si fotografie la eveniment este gratuit.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează