Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expozitie de fotografie la hotel Novotel in Bucuresti. Intrarea gratuita

0

Denumire eveniment – FLOWER’S BLOSSOM
Data vernisajului – 11 ianuarie 2012 – ora 19:00
Locatia expozitiei – lobby Hotel Novotel
Organizator – fotograf Cosmin SERBANESCU

Florile au fost si sunt o sursa perena de inspiratie pentru fotografi.

Frumusetea, coloritul, gingasia, formele variate, textura si compozitiile florale pe care natura le ofera cu atata generozitate sub forma florilor sunt de neegalat.
O floare este mai valoroasa decat 1.000 de cuvinte, este o expresie a celor mai profunde sentimente si complimente de admiratie si adoratie. Astfel, nu este nimic mai romantic si afectuos decat o floare.
Din pasiune pentru flori s-a nascut si expozitia de fotografie cu tema ,,FLOWER’S BLOSSOM’’ a artistului fotograf Cosmin SERBANESCU.
Iubitor de natura si pasionat de fotografie, artistul a imortalizat frumusetea naturii in cele mai variate forme. Pentru artist, florile sunt ca si oamenii, fiecare floare avand propria ei personalitate.

Incepand intital fotografia ca un hobby, artistul si-a dezvoltat si perfectionat tehnicile de fotografie atat prin participarea la diverse cursuri de specializare sustinute de fotografi renumiti cat si prin studiul literaturii de specialitate in domeniu.

Vernisajul va avea loc pe data de 11 ianuarie 2012, ora 19:00 in cadrul lobby-ului hotelului Novotel din Bucuresti, Calea Victoriei nr 37B, sector 1. Expozitia ,,FLOWER’S BLOSSOM’’ va fi deschisa publicului pana pe data de 05.02.2012 inclusiv, in intervalul orar 09:00 – 21:00. Accesul iubitorilor de arta si fotografie la eveniment este gratuit.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.