Expoziţie de ciorne – CIORNE 1.0 / de la idei la devenire

0

Expoziţie de ciorne – CIORNE 1.0 / colecţie de oameni şi idei în devenire

Cum apar ideile? De unde vin? Încotro se duc? Care dintre ele prind viață? Sunt întrebări pe care cu toții ni le punem, mai ales dacă trăim de pe urma lor. Expoziția CIORNE 1.0 se ocupă de aceste întrebări, însă poate, mai mult decât orice, de una mult mai specifică, mai practică, și anume Cum evoluează ideile.

Fundatia Friends For Friends deschide expozitia CIORNE 1.0: o expoziție interactivă, modernă ,despre oameni și proiectele lor, care la prima ediție adună 25 de idei în devenire, așa cum au evoluat ele de la stadiul de gând și până la forma lor finală. Printre exponate se regăsesc ciorne precum versurile lui Tudor Chirilă, planificările pentru ”Let’s Do It, Romania 2010”, culisele campaniei ROM American, schițe pentru filmul ”Hârtia va fi albastră”(regizor Radu Muntean), Carla Szabo cu al său design de bijuterii, procesul care a dus la apariția publicației ”Decât o Revistă” și alte idei care au răzbătut din minți autohtone.

Așadar, expoziția înglobează proiecte sociale sau de business, design de mașini (Peugeot și Taifun C2C) și  de imobile (arhitecturale), campanii de publicitate (Rom.The American Takeover), design de produs (scaune, lampi, bijuterii), chiar și proiecte video (animatie, film) ca ”Joaca de Lut” a Muzeului Țăranului Român sau ”Subcarpați” de Ionuț Negrilă.

Expoziția este deschisă publicului începând cu 26 septembrie, orele 10-18:30 (luni-vineri), în mansarda Fundației Friends For Friends, pe Brezoianu nr. 4, et. 4, după care, până la sfârșitul anului, devine itinerantă în Bucuresti, în diverse spații publice.

Pentru a afla mai multe despre programul expozitional explorati www.ffff.ro.

#

Despre Fundația Friends for Friends

Fundația Friends for Friends (FFFF) susţine creativitatea practică. Dintre cele mai cunoscute proiecte FFFF, enumeram: Superscrieri – un concurs de jurnalism narativ, Biblioteca FFFF – peste 1000 de cărți utile profesioniştilor implicaţi în industrii creative, Lobul Creativ – emisiune on-line care explorează cariere de succes, evenimentele de la Caffffe Creativa și, nu în ultimul rând, această expoziție de ciorne.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează