Expoziția mobilă GlocalTour ajunge la Bucuresti la Muzeul Antipa

0
Institutul Român pentru Pace, PATRIR, are plăcerea de a vă invita să vizitați expoziția mobilă GlocalTour, care tocmai a ajuns în București! 

Caravana GlocalTour este găzduită de către Muzeul Antipa, putând fi vizitată în curtea interioară a muzeului, de marți până duminică, între orele 10-18, până în data de 30 septembrie. 

Vizitarea expoziției este gratuită.

Ce este Caravana GlocalTour?
Caravana GlocalTour (Global + Local= Glocal) transpune ideile locale la nivel global, într-o manieră inovativă și interactivă: o expoziție multimedia aflată într-un camion ce face un turneu al Educației pentru Dezvoltare prin România.
 
Camionul Glocal este unul neconvențional – împărţit în 4 săli mici şi 1 spaţiu central deschis, conține terminale electronice, echipamente multimedia, obiecte de expoziție din țările din Sudul Global, idei ale elevilor şi profesorilor transpuse în reviste, jocuri, un e-book cu lecţii globale, afișe, filme. Datorită instrumentelor audiovizuale moderne – touch screens, track-uri audio, hărți interactive și jocuri – fiecare vizitator va avea oportunitatea de a afla poveștile extraordinare ale unor oameni din Africa, America de Sud, dar și exemple de succese locale. Expoziţia este ghidată virtual de tineri din ţările în curs de dezvoltare, care vor explica impactul personal al problemelor globale.

Cine poate vizita această expoziție?
Oricine! Atât grupurile organizate, cât și vizitatorii individuali sunt bineveniți, iar intrarea este liberă. Caravana este deschisă în intervalul orar 10-18, de marți până duminică. Vizita durează aproximativ 30 de minute și permite accesul a 20 de persoane în același timp.
Caravana GlocalTour așteaptă vizitatorii în intervalul orar 10-18, de marți pânăduminică, în curtea interioară a Muzeului „Antipa”, lângă terasa cafenelei „Antipa”.

Grupurile organizate care doresc să viziteze expoziția GlocalTour vor trebui să se programeze la numărul de telefon 0755.036.558 sau să completeze un formular de înscriere care se găsește pe site-ul www.glocaltour.org

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.