Expoziția mobilă GlocalTour ajunge la Bucuresti la Muzeul Antipa

0
Institutul Român pentru Pace, PATRIR, are plăcerea de a vă invita să vizitați expoziția mobilă GlocalTour, care tocmai a ajuns în București! 

Caravana GlocalTour este găzduită de către Muzeul Antipa, putând fi vizitată în curtea interioară a muzeului, de marți până duminică, între orele 10-18, până în data de 30 septembrie. 

Vizitarea expoziției este gratuită.

Ce este Caravana GlocalTour?
Caravana GlocalTour (Global + Local= Glocal) transpune ideile locale la nivel global, într-o manieră inovativă și interactivă: o expoziție multimedia aflată într-un camion ce face un turneu al Educației pentru Dezvoltare prin România.
 
Camionul Glocal este unul neconvențional – împărţit în 4 săli mici şi 1 spaţiu central deschis, conține terminale electronice, echipamente multimedia, obiecte de expoziție din țările din Sudul Global, idei ale elevilor şi profesorilor transpuse în reviste, jocuri, un e-book cu lecţii globale, afișe, filme. Datorită instrumentelor audiovizuale moderne – touch screens, track-uri audio, hărți interactive și jocuri – fiecare vizitator va avea oportunitatea de a afla poveștile extraordinare ale unor oameni din Africa, America de Sud, dar și exemple de succese locale. Expoziţia este ghidată virtual de tineri din ţările în curs de dezvoltare, care vor explica impactul personal al problemelor globale.

Cine poate vizita această expoziție?
Oricine! Atât grupurile organizate, cât și vizitatorii individuali sunt bineveniți, iar intrarea este liberă. Caravana este deschisă în intervalul orar 10-18, de marți până duminică. Vizita durează aproximativ 30 de minute și permite accesul a 20 de persoane în același timp.
Caravana GlocalTour așteaptă vizitatorii în intervalul orar 10-18, de marți pânăduminică, în curtea interioară a Muzeului „Antipa”, lângă terasa cafenelei „Antipa”.

Grupurile organizate care doresc să viziteze expoziția GlocalTour vor trebui să se programeze la numărul de telefon 0755.036.558 sau să completeze un formular de înscriere care se găsește pe site-ul www.glocaltour.org

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează