Expoziţia Mediafax Foto pe gardul Muzeului Naţional de Artă al României!

0

Expoziţia Mediafax Foto – Best of, la a patra ediţie

Ca şi în cazul ediţiilor precedente, Best of 2010 este o retrospectivă în imagini a celor mai importante evenimente de presă ale anului anterior, dar surprinde şi scene din viaţa de zi cu zi.

Expoziţia reuneşte 50 de fotografii realizate de fotojurnaliştii şi colaboratorii Mediafax Foto şi se constituie în cel mai expresiv mod de a rezuma anul 2010.

Vino să vezi cele mai bune fotografii Mediafax Foto din ultimul an, între 13 iunie şi 3 iulie, pe Gardul Muzeului Naţional de Artă al României!

Sursa:aici.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează