Expozitia internationala de francize si branding / Bucuresti 20 – 22 mai 2010

1

JCI Bucuresti va invita la IFBE, 20-22 mai 2010

Ca urmare a parteneriatului dintre JCI Bucuresti si Asociatia Romana a Francizei, va invitam la expozitia internationala de francize si branding – IFBE 2010, care se va desfasura in perioada 20 – 22 mai 2010 la World Trade Plaza Bucuresti.

INTERNATIONAL FRANCHISE & BRANDING EXHIBITION are ca scop imbunatatirea pietei autohtone de francize, dar si o mai buna conectare cu piata  internationala, reunind expozanti din diferite tari ale UE. IFBE este singura expozitie din regiune care ofera posibilitatea expozantilor de a interactiona cu oameni de afaceri, investitori si antreprenori din Romania, dar si de a intra in contact cu reprezentanti ai mass-media de business.

In ceea ce-i priveste pe vizitatori, acestia vor avea ocazia sa se informeze direct de la sursa si sa isi aleaga franciza potrivita in functie de buget si competente.  Francizorii internationali prezenti la IFBE 2010 vor avea sansa sa cunoasca indeaproape regiunea Balcanica si a Marii Negre – zona aflata in plina dezvoltare, dar si un loc ideal pentru a-si lansa si extinde conceptele de franciza.

De asemenea, va invitam pe data de 20 mai, la sala Seul Mexico din cadrul World Trade Plaza, la gala Asociatiei Romane de Franciza.

Programul detaliat este accesibil pe jcibucuresti.ro sau pe www.ifbe.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.