Expoziţia G R A F I C A R O M Â N E A S C Ã 2 0 1 2

0

Filiala de Grafică

a Uniunii Artiştilor Plastici din România anunţă deschiderea între

6 noiembrie – 3 decembrie 2012 a expoziţiei

G R A F I C A  R O M  N E A S C à 2 0 1 2

Evenimentul, aflat la a II-a ediţie, aduce laolaltă artişti profesionişti din întreaga ţară şi radiografiază, sperăm corect, starea graficii româneşti contemporane, tendinţele, tematica şi tehnicile folosite.

Deschisă tuturor genurilor, expoziţia valorizează atât creaţiile unicat, cât şi cele multiplicabile, facilitând astfel accesul la creaţia artistică a unui număr mai mare de iubitori de artă.

Expoziţia reuneşte în sălile: Căminul Artei şi Simeza din Capitală,

159 de lucrări de grafică a 89 de artişti din întreaga ţară.

Vernisajul va avea loc la galeria de artă

 

C Ă M I N U L   A R T E I

marţi, 6 noiembrie ora 18,oo

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează