Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expozitia de fotografie ‘Drumuri’, semnată de Nicolae Cosniceru / Alchemia Contemporary Art Gallery

0

Alchemia Contemporary Art Gallery vă invită, pana pe data de 17 aprilie 2013, la expozitia de fotografie ‘Drumuri’, semnată de reputatul fotograf român Nicolae Cosniceru.

Fin observator al naturii si al peisajului, Nicolae Cosniceru călătoreste deseori în tară sau peste hotare, fără să-si lase camera de fotografiat, niciodată, acasă.

drumuri

Nicolae Cosniceru este fotograf profesionist de peste 20 de ani si lucreaza in publicitate.

A participat la workshop-uri internaţionale în Germania, Marea Britanie şi Austria si a avut expozitii in tara si in strainatate. A dezvoltat proiecte artistice individuale – dar si in colaborare cu alti artisti plastici – atat in tara, cat si peste hotare.

Lui Nicolae Cosniceru ii place sa spuna povesti in imagini, construind si controland fiecare detaliu, iar Natura il atrage in mod deosebit – mai ales in forma pura, neatinsa de mana omului. Il fascineaza abstractul din elementele primordiale, cat si armonia natural – artificial. Dorinta sa este sa surprinda geometria si miracolul formelor ce se intrepatrund in clipe si emotii ce transcend simplitatea unei fotografii, manifestandu-se intr-o viziune artistica personala.

“Forta creatoare a Naturii este un izvor nemarginit de inspiratie, de echilibru, de frumusete, de iubire…Iar acest lucru merita si trebuie spus si altora!” Nicolae Cosniceru

A lansat colectii de Fine Art Photography in 2009 si 2010 si are in pregatire alte colectii Fine Art si Conceptual Photography.

Cele peste 40 de cadre expuse (fotografie imprimată pe canvas), surprind imagini din România, Italia, Nepal, Patagonia etc.

Expozitia poate fi vizitată zilnic, între orele 12:00 și 20:00.

Accesul este liber.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.