Exista o traditie a modernitatii romanesti?

0

Atenţiune! Marţi seara, săptămâna aceasta pe la orele 6 ai treabă! Mergi la ICR! Dezbaterea casei este despre tradiţia modernităţii la  noi, la români. Pe lângă tine mai sunt ceva invitaţi pe acolo + actorii principali ai dezbaterii: Horia-Roman Patapievici, Ioan Stanomir, Caius Dobrescu, George Ardeleanu.

Ia de vezi mai jos de pe site-ul ICR mai multe detalii despre eveniment!

front-page-dezbatereDezbatere în seria PRO ŞI CONTRA: Există o tradiţie a modernităţii româneşti?


„Marţi, 22 septembrie 2009, de la ora 18.00, la Institutul Cultural Român (Aleea Alexandru 38) va avea loc dezbaterea cu titlul „Există o tradiţie a modernităţii româneşti?“. Întâlnirea, organizată de Institutul Cultural Român în parteneriat cu Fundaţia Calea Victoriei, porneşte de la întrebări precum: este modernizarea, în România, un proces, sau o sumă de începuturi fără legătură între ele? Poate fi conservatorismul înţeles ca o strategie de modernizare? Care sunt marile reuşite şi marile eşecuri ale modernităţii româneşti?

Dezbaterea – desfăşurată în cadrul programului Pro şi contra la ICR – va fi moderată de Ştefan Vianu. Participanţi: Horia-Roman Patapievici, Ioan Stanomir, Caius Dobrescu, George Ardeleanu.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează