Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Excursie SIXT pentru copii de la Casa Sf. Ioan

1

Sub umbrela programului de responsabilitate sociala Regine Sixt Children’s Aid Foundation „Drying Little Tears”, Sixt rent a car a organizat, duminica, 2 martie o excursie la munte pentru copii de la Casa Sf. Ioan, care ofera sprijin copiilor intre 8 si 18 ani aflati in situatia de abandon familial.

P2230007
Programul zilei dedicate copiilor de la Casa Sf. Ioan, sustinuta de Asociatia Caritas Bucuresti, a inclus o excursie antrenanta la Sanctuarul „Libearty” de langa orasul Zarnesti, unde sunt gazduiti mai mult de 70 de ursi bruni europeni. Copii au aflat povestea ursilor salvati din captivitate, unde au suferit in conditii precare, reintegrati acum in mediul lor natural, intr-un areal de 69 de hectare cu paduri si izvoare de langa orasul Zarnesti.
In urma vizitei cu profil educativ, echipa Sixt/Casa Sf.Ioan a mers la Castelul Bran, unde copii au avut parte de o lectie de istorie la fata locului. Cei mici au aflat despre insemnatatea cetatii, despre istoricul ei si importanta in apararea regiunii,cat și despre utilizarea ei ca resedinta regala. Ziua plina de aventuri s-a incheiat cu drumul de intoarcere spre Bucuresti, timp in care copii, obositi dar satisfacuti de excursie, si-au povestit unii altora impresiile din timpul zilei.

„Ne bucuram ca am putut participa activ la acest demers al Casei Sf. Ioan. A fost o zi foarte frumoasa si sper ca in acelasi timp si educationala pentru acesti copii ascultatori. Prin programul de responsabilitate sociala Regine Sixt Children’s Aid Foundation „Drying Little Tears” Sixt sustinem proiectele care au ca scop imbunatatirea conditiilor de viata pentru copii iar impreuna cu Asociatia Caritas Bucuresti si Casa Sf. Ioan speram sa mai punem in practica si alte actiuni de acest fel in viitor.”, a declarat Mariana Gheorghe Manager Sixt Rent a Car Romania.

Despre Sixt rent a car
drying little tearsSixt rent a car este compania de inchirieri auto de top in Germania si Austria, care iti pune la dispozitie serviciile sale la nivel national si international in peste 3.500 de locatii din peste 105 tari.

In Romania Sixt rent a car ofera servicii in Arad, Bucuresti, Brasov, Bacau, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Oradea ,Sibiu, Suceava, Tg. Mures, Timisoara.
Dispune de o flota dinamica, cu peste 10 brand-uri auto, cu masini de categorie mini si economica pana la masini 4 X4, microbuze sau limuzine.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.