Excursia foto „Targoviste de Pastele cailor”!

0

Asociatia „Bucurestiul meu drag” va invita in excursia foto „Targoviste de Pastele cailor”

Detalii: Orasul Targoviste de Pastele Cailor. Este un obicei traditional bulgaresc in cartierul Matei Voievod unde traiesc 2000 de bulgari. Se merge cu trenul din Gara de Nord. Fiind foarte devreme trebuie sa veniti cu taxiul pana la gara. In Targoviste vom luam micul dejun la o cofetarie. Este  o oportunitate unica (cati dintre voi ati mai mers cu trenul la asa o ora?) de a fotografia in tren, dimineata. Ne intoarcem seara.
Data – sambata 20 februarie 2010
Ora intalnire – 05.15
Loc intalnire – Gara de Nord, la casele de bilete mergem cu trenul 9101 care pleaca la 5.52 din Gara de nord si ajunge la 7.48 in Targoviste
Ne intoarcem cu trenul 1888 care pleaca la 17.36 din Targoviste si ajunge la 19.05 in Gara de nord
Detalii la www.orasul.ro

Va asteptam cu drag,
Andrei Birsan
presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag.
0743.076.255

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează