Evenimentele saptamanii @Seeds For Happiness si Ziua Portilor Deschise in 15 decembrie

0
Pe 15 decembrie va invitam la Sarbatoare!
La ora 10, va incepe Ziua Portilor Deschise, iar de la ora 19 va asteptam sa ne bucuram impreuna de roadele anului 2012 si sa plantam Semintele Generozitatii pentru anul 2013!
Evenimentele Centrului in saptamana 3 – 9 decembrie 2012
Marti 4 decembrie de la ora 19 – Atelier de mandale: mandala picurata. „Strop cu strop se construieste acesta mandala asa incat se dezvolta mai multe tipuri de forte sufletesti, rabdare, liniste delicatete, caldura, asteptare.” – Alex Bugnariu.
Miercuri 5 decembrie de la ora 19.00 – Seara de meditatie. Majoritatea dintre noi nu realizeaza ca mintea noastra gandeste in permanenta si ne indeparteaza de realitatea prezenta. Ceea ce numim practica meditatiei este de fapt, efortul de a dezvolta in mod constient capacitatea noastra de a fi in momentul prezent atat la nivel fizic, cat si mental. Ceea ce practicam in fiecare miercuri seara la Centru, este unul dintre cele mai accesibile si mai usor de experimentat tipuri de meditatie si anume, meditatie cu concentrarea pe respiratie, cunoscuta si sub numele de mindfulness meditation sau samatha.
EVENIMENT SPECIAL! Joi 6 decembrie de la ora 18.30 – 10 MOTIVE DE RECUNOSTINTA. Un nou eveniment din seria „Solutii pentru Viata Cotidiana„, moderat de Raluca Mohanu, despre practica recunostintei incepand cu propria persoana, despre cum sa privim partea plina a paharului si cum sa imbuntatim cele mai importante relatii si mai ales, despre cum sa invatam sa ne exprimam deschis aprecierea si recunostinta fata de ceilalti.
In weekendul 7 – 9 decembrie – Seminar de respiratii si terapie corporala. Sistemul de vindecare bazat pe respiratie dezvoltat de Claus Kostka în 30 de ani de practica sustinuta, este conceput pentru a ne aduce fata în fata cu toate evenimentele din trecut care ne-au dezechilibrat viata din cursul ei firesc, si cu toate conditionarile pe care le-am dobândit în urma acestor evenimente, conditionari care ne-au dezechlibrat si mai mult viata.
Sambata 8 decembrie, de la ora 09.30 – Sesiune de tongshu. Iarna este anotimpul inchiderii si stocarii. Odihna de iarna, care trebuie sa refaca fiinta si sa o pregateasca pentru urmatorul ciclu, a ramas doar o poveste frumoasa. Iata de ce sesiunile noastre de Tongshu se schimba in aceasta perioada, apar mult mai multe exercitii pentru picioare (vom vedea care este legatura intre picioare si rinichi), iar posturile fixe capata un rol mult mai important.
Sambata 8 decembrie, de la ora 12.00 – Intalnirea grupului de lectura si studiu „Vasile Lovinescu”. Un nou proiect lansat de Centrul Seeds for Happiness sub indrumarea Dlui Profesor Teodoru Ghiondea: Grup de lectura si studiu asupra operei initiatice a lui Vasile Lovinescu: trilogia „Jurnal alchimic”, „Meditatii, Simboluri, Rituri” si „Însemnari initiatice”.
EVENIMENTE VIITOARE
la
SEEDS FOR HAPPINESS
Iata care sunt evenimentele centrului pana la sfarsitul anului: pe 13 decembrie de la ora 19, seminarul „Daruind vei dobandi”; pe 15 decembrie, Ziua Portilor Deschiseincepand cu ora 10 dimineata iar apoi, de la ora 19 dam startul Petrecerii de Sfarsit de an; pe 20 decembrie, ultima editie din 2012 a seriei Seara de carte, dedicata volumului „Introducere in Tantra” de Lama Yeshe, la care o vom avea ca invitata pe Daniela Andreescu, traducatoarea cartii.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează