Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Evenimentele Centrului Seeds for Happiness in saptamana 29 octombrie – 4 noiembrie 2012

0

Evenimentele Centrului in saptamana 29 octombrie – 4 noiembrie 2012

Luni 29 octombrie de la ora 19 – SUCCESUL – ce este si al cui este? Un eveniment din seria „Solutii pentru viata cotidiana”, moderat de Mihai Popa-Radu, coach (de succes!) si fondatorul Centrului Seeds for Happiness. Va asteptam la o discutie de 2 ore pe tema succesului: succes versus rezultat; o noua definitie a succesului;  secretul succesului pe termen lung;  triunghiul claritatii pentru succes; ce inseamna insuccesul. 

Marti 30 octombrie de la ora 19 – Atelier de mandale „temperamentale”. In aceasta seara, mandalele temperamentele studiate pe parcursul lunii octombrie, se vor aduna si reflecta intr-o mandala sociala. Si temperamentele noastre educate sau nu, se intalnesc in fiecare zi cand interactionam cu ceilalti si formam o mandala sociala vie, pulsand de viata, manifestandu-se intr-o infinita varietate de energii, emotii, trairi, culori, sunete.

a

Miercuri 31 octombrie de la ora 18.30 – Meditatii pentru oamenii grabiti. O noua intalnire din serile de introducere in meditatie gazduite de Mihai Popa-Radu, fondatorul Centrului Seeds for Happiness. Vor fi sesiuni scurte de meditatie (5 – 10 minute) intercalate cu conversatii pe urmatoarele teme: Cum putem invata sa “captam” Puterea Prezentului?; Ce este meditatia?; Respiratia noastra cea de toate zilele; etc.

Miercuri 31 octombrie de la ora 19.45 – Seara de meditatie. O sesiune de meditatie pentru cei care au antrenamentul de a sta nemiscati intr-o postura de meditatie si de a fi constienti de respiratia lor, mai mult de 10 minute. Vor fi reprize de 20 de minute de meditatie asezata intercalate cu sesiuni de meditatie in miscare (walking meditation).

Joi 01 noiembrie de la ora 18.30 – O viata rotunda: cum sa ne dezvoltanm cele 4 inteligenteCurs deschis din seria „Solutii pentru viata cotidiana„, moderat de Raluca Mohanu, care se adreseaza celor care sunt in cautarea echilibrului in viata, celor preocupati de armonia dintre  “viata personala” si “viata profesionala” si celor care vor ca dezvoltarea personala sa se sprijine pe toti cei 4 piloni: corp, minte, emotii si spirit.

Vineri 2 noiembrie de la ora 19.00 – Prelegere publică ”Creșterea Conștientă a Copiilor” sustinuta de Brinda Callahan, consilier parental cu o experienta de 30 ani in educarea copiilor acasa. Tombola ce va fi organizata va da prilejul participantilor sa castige cartea ”Cresterea Constientă a Copiilor” de Lee Lozowick! Participarea se face numai cu inscriere prealabila! Locuri limitate!

Sambata 3 noiembrie de la ora 09.30 – TongShu: Protocolul de toamna – Plamanii. In cadrul sesiunilor de tongshu din aceasta luna, Andu va continua exercitiile pentru fortifierea plamanilor si pregatirea corpului pentru sezonul rece.toamna fiind acea perioada din an, cand nu numai ca se fac provizii alimentare pentru iarna, dar trebuie puse si bazele „odihnei de iarna” a fiintei.

EVENIMENT SPECIAL! Sambata 3 noiembrie de la ora 12.00 – Grup de lectura si studiu ” Vasile Lovinescu”. Un nou proiect lansat de Centrul Seeds for Happiness sub indrumarea Dlui Profesor Teodoru Ghiondea, cu scopul de a studia opera initiatica a lui Vasile Lovinescu, si anume trilogia „Jurnal alchimic”, „Meditatii, Simboluri, Rituri” si „Însemnari initiatice”.
Participarea se face numai cu inscriere prealabila!

gc

Sambata si Duminica, 3 – 4 noiembrie, intre orele 10.00 – 17.00Granite responsabile si sanatoase – Un eveniment pentru parinti, bunici, educatori si toti cei implicati în cresterea si educarea copiilor. Seminarul sustinut de Brinda Callahan, face parte din seria de evenimente „CRESTEREA CONSTIENTA A COPIILOR” lansata de Good Company in august 2012. Participarea se face numai cu inscriere prealabila! Locuri limitate!

r

EVENIMENT SPECIAL! In weekendul 9 – 11 noiembrie 2012 va avea loc Modulul VIII din programul dedicat studiului buddhismului tibetan. Il vom avea ca invitat pe Venerabilul Jampa Lungtog, care va sustine prelegeri pe tema Mintea si functiile ei – un eveniment pentru toti cei interesati sa inteleaga cum functioneaza mintea, originea fericirii si suferintelor individuale si colective si totodata, caracteristica determinanta a tuturor fiintelor simtitoare. Inscrierile au inceput deja, rezervati-va un loc!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.