Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Evenimente și daruri de sărbători de la Moara de hârtie și Satul meșteșugurilor

0
Dăm vestea mai departe, nu din gură, ci din carte!

Ziua Națională printre meșteșuguri

Sperăm că aţi avut parte de zile frumoase la acest început de decembrie, înnobilat de Sărbătoarea ţării şi a unităţii neamului românesc! Am marcat şi noi această zi însemnată primind cu bucurie invitaţia de a aduce meşteşugurile tradiţionale româneşti mai aproape de bucureşteni, astfel încât pe 1 decembrie am fost în centrul comercial Sun Plaza, oferind demonstraţii interactive de ţesut şi împletit în papură, iar pe 2 decembrie la sediul Société Générale European Business Services, cu demonstraţii interactive de ţesut, olărit şi opincărit.

Ne face plăcere să ducem meşteşugurile oriunde sunt dorite, chiar şi în locuri atipice pentru acestea, cum ar fi spațiile comerciale sau de birouri. Încântarea românilor de a se regăsi în atmosfera de odinioară prin contactul cu meşteşugurile care i-au însoţit mereu pe moşii şi strămoşii noştri ne-a întărit încrederea că, nelăsând să se piardă această zestre a poporului nostru, ne slujim ţara.

La mulţi ani, suflet românesc!

Invitație la daruri de Sărbători

Satul meşteşugurilor s-a transformat în ultima vreme într-un mare atelier al lui Moş Crăciun! Meşterii noştri au lucrat ca nişte adevăraţi spiriduşi, creând daruri de soi, parcă scoase din poveşti: decoraţiuni din lut, hârtie şi papură, dar şi ţesute la război, jucării din lemn, carneţele, felicitări, globuleţe şi altele, să tot răsfeţe!
Dacă doriţi să intraţi în povestea noastră şi să căutaţi rost de răsfăţ, puteţi fie să treceţi pe la noi şi să participaţi la Atelierul de decoraţiuni din hârtie si alte materiale reciclabile din 17 decembrie, fie să ne vedem la târguri – pe 10 decembrie la The ARK Bucureşti, la Crazy Christmas, iar pe 17 decembrie la Târgul de Crăciun organizat de Fundaţia Calea Victoriei.

Vă aşteptăm cu belşug de bun gust românesc!

Despre autor

avatar

Moara de hârtie este o poveste de viață, creată să aducă bucurie. O simplă idee a dus la construcția unui atelier-muzeu dedicat cuvântului scris, la înființarea unei Asociații care promovează meșteșugurile creative și la câteva proiecte educative și sociale. Din august 2011 până în prezent, aproximativ 4000 de adulţi şi copii au participat la atelierele şi evenimentele organizate de noi. Vă așteptăm si pe voi, cu bucurie, să descoperiți Moara de hârtie de la Comana! Mai multe informații găsiți pe: www.moaradehartie.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.