Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eveniment filantropic la Ploiesti

0

Recital Filantropic Emanuela Profirescu Geamănu și invitații săi din muzică, teatru și film

În luna în care sărbătorim iubirea, Emanuela Profirescu Geamănu și invitații săi din muzică, teatru și film, alături de Fundația Comunitară Prahova, invită toți iubitorii de artă să ia parte la un spectacol- recital unic pentru Ploiești, care se va desfășura în cadrul Filarmonicii ”Paul Constantinescu” Ploiești, în data de 18 februarie 2014, începând cu orele 19.00.

Afis18Feb14

Un spectacol-recital (muzică, teatru și film) în care iubirea se manifestă prin unele din cele mai inspiraționale reflexii ale sale, împărtășite de către artiștii pentru care sensibilizarea față de prioritățile comunității reprezintă o constantă.

Emanulea Profirescu Geamănu este laureată a numeroase concursuri naționale și internaționale de pian. În anul 2009, a fost distinsa de către Primăria Municipiului Ploiești cu ”Diploma Jubiliară” pentru promovarea creației muzicale a Compozitorului Paul Constantinescu prin realizarea filmului documentar dedicat marelui compozitor, precum și  pentru interpretarea Concertului acestuia pentru pian și orchestră, alături de Filarmonica ”Paul Constantinescu”.

Biletele sunt puse în vânzare în noua librărie Diverta din Piața Victoriei, nr. 4  (lângă Poșta Mare Ploiești).

Evenimentul este realizat în scop filantropic, fondurile obținute prin vânzarea biletelor  vor fi direcționate către Bursele de merit „Adoptă o valoare”.

Fundatia Comunitara Prahova, prin Fondul pentru Burse de merit „Adoptă o valoare”, susţine şi promovează elevii talentaţi ai judeţului Prahova,  încurajează elevii performanţi într-un anumit domeniu: artistic, ştiinţific, sportiv etc, în drumul pe care l-au ales. Fundaţia Comunitară Prahova apreciază talentul, pasiunea, munca şi determinarea iar tinerii performanţi ai judeţului Prahova sunt o valoare importantă şi merită să fie promovaţi ca exemple demne de urmat.

Până în prezent Fundația Comunitară Prahova a acordat burse de merit elevilor talentați, a susținut inițiative ale tinerilor și proiecte ale societății civile prahovene cu suma totală de 42.000 lei.

Fundaţia Comunitară Prahova este o organizaţie non-profit, cu sediul în Ploieşti, ce îşi desfăşoară activitatea în judeţul Prahova. Misiunea Fundaţiei este aceea de a îmbunătăţi viaţa locuitorilor judeţului Prahova prin mobilizarea şi distribuirea de resurse în beneficiul iniţiativelor de dezvoltare locală.

Fundaţia Comunitară Prahova (www.fundaţiacomunitaraprahova.ro) este o organizaţie susţinută prin Programul Naţional de Fundaţii Comunitare (www.fundatiicomunitare.ro), iniţiat şi coordonat la nivel naţional de către Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (www.arcromania.ro) în parteneriat cu Fundaţia pentru Parteneriat (www.repf.ro) şi cu Fundaţia PACT (http://fundatiapact.ro/), finanţat de Fundaţia Charles Stewart Mott (www.mott.org), Central and Eastern European Trust (www.ceetrust.org) şi Fundaţia Româno-Americană (www.rafonline.org).

Web: www.fundatiacomunitaraprahova.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.