Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eveniment de sfarsit de an la Roaba de Cultura: Impodobim un brad si il oferim cadou!

0

Eveniment de sfarsit de an la Roaba de Cultura: Impodobim un brad si il oferim cadou!

Sambata, 15 decembrie, va asteptam incepand cu orele 13:00 in Herastrau, pajistea Pescarus. O sa avem colinde, vin fiert si ceai cald, asta ca sa ne incalzim in timp ce scriem mesaje pe globuri, pregatim daruri si impodobim un frumos brad (nu taiat ci in ghiveci!). Vrem sa facem o surpriza Centrului de Primire Urgenta Copil Abuzat – Fete.

Daca doriti sa contribuiti la surpriza, puteti aduce lucruri de acasa, pe care nu le mai folositi : carti, CD-uri sau DVD-uri cu muzica si filme, culori, carioci, rechizite pentru a dona a orice credeti ca ar face fericite fetele din Centru, cu varste cuprinse intre 0 si 17 ani.

 

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.