Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eveniment cu intrare liberă la Bucureşti Mall: ISTORIA PANTOFILOR cu Monica Neatu

0

Bucuresti Mall (Mall Vitan) si Fundatia Calea Victoriei va invita la un eveniment de vara, cu INTRARE LIBERA, despre Istoria Pantofilor. In data de 1 august, ora 19:00, va asteptam in Bucuresti Mall, in atmosfera relaxata a cafenelei Starbucks, sa povestim despre unul dintre cele mai iubite si dorite accesorii.

istoria pantofilorStralucitori sau comozi, colorati sau monocromi, pantofii au dat eleganta si sarm tinutelor feminine, de-a lungul istoriei. Epoca de glorie a pantofilor a inceput atunci cand designeri avangardisti, precum Paul Poiret si Coco Chanel, au scurtat lungimea fustelor, oferind privirilor gleznele si pantofii doamnelor. Astfel, in cadrul unei discutii relaxante cu istoricul Monica Neatu, vom afla povestea unor creatii mitice, ce se afla si astazi printre piesele favorite ale doamnelor cochete.

Data: 1 august 2013 /  Ora: 19:00

Durata: 1h

Loc desfasurare: Bucuresti Mall (Mall Vitan) – cafeneaua Starbucks

INSCRIEREA LA CONTACT@VICTORIEI.RO

————————

Aceasta intalnire face parte din seria de patru conferinte cu INTRARE LIBERA, in domeniul Moda si Stil, organizate de Bucuresti Mall, in colaborare cu Fundatia Calea Victoriei. In perioada 18 iulie – 8 august, in seri de joi, de la ora 19.00, lectori ai fundatiei povestesc despre noile tendinte in moda, istoria parfumului, istoria pantofilor si a celor mai spectaculoase accesorii, in spatiul prietenos al cafenelei Starbucks din Bucuresti Mall.

Tema ultimei conferinte de la Bucuresti Mall va fi:

           A,B,C -ul posetelor si accesoriilor, cu Irina Markovits, joi 8 august 2013, ora 19.00

Accesoriile sunt, de cele mai multe ori, gandul de la finalul crearii tinutelor noastre. Cu toate acestea, un colier stralucitor, o pereche de cercei seducatori, o bratara masiva sau o geanta colorata fac diferenta dintre o combinatie stilistica banala si alta de impact.

Facem rapid un inventar de garderoba si descoperim, cu ajutorul stilistei Irina Markovits, regulile de baza ale asortarii accesoriilor.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.