Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eveniment caritabil de alergare pe bandă, desfăşurat pe un interval de 24 de ore, în premieră pentru România.

0

În perioada 26-27 mai 2012, începând cu ora 14:00, Ro Club Maraton, cel mai mare club de alergători amatori din ţară, cu sprijinul Smart AtleticBăneasa Shopping City şi Salvaţi Copiii organizează un eveniment caritabil de alergare pe bandă, desfăşurat pe un interval de 24 de ore, în premieră pentru România.

Sursa: aici.

description

Acţiunea va avea loc la Băneasa Shopping City, urmând ca fondurile strânse să fie donate în beneficiul programului de reducere a mortalităţii infantile ‘Fiecare copil contează’, derulat de către Salvaţi Copiii.

 

PROBE DE ALERGARE

În cadrul evenimentului vor fi organizate trei probe de alergare pe trei benzi diferite:

>>> În premieră pentru România, Gabriel Solomon va alerga neîntrerupt timp de 24 de ore pebanda Solo Run, încercând astfel ca prin distanţa cumulată în acest interval de timp, să includă România în topul celor mai bune 25 de rezultate înregistrate în lume în curse similare, devenite foarte populare la nivel mondial, recordul înregistrat până în acest moment fiind de 247.45 km distanţă alergată;
>>> 12 sportivi amatori vor organiza pe banda Relay o ştafetă, astfel încât să alerge cumulat cele 24 de ore;
>>> Pe banda King of Speed se va organiza o cursă contra cronometru, în cadrul căreia oricine se poate înscrie pentru a alerga pe o durată de 15 minute. Persoana care va parcurge cea mai lungă distanţă în acest interval va fi premiată. Pentru participanţii cu copii, Băneasa Shopping City şi Organizaţia Salvaţi Copiii va pune la dispoziţie un loc de joacă pentru copii, în zona dedicată acţiunii.

Benzile de alergare vor fi puse la dispoziţie de Tehno Gym, unul dintre sponsorii evenimentului caritabil.

Imagini de la întregul eveniment vor putea fi urmărite live în cadrul Băneasa Shopping City şi pe internet pe site-ul www.42pentruosansa.ro/24h.

MORTALITATEA INFANTILĂ

Alături de campania ‘Transformă 2% din impozitul tău pe venit în 100% viaţă pentru copii!’, evenimentul ‘Alergăm pentru copii!’ face parte din programul pentru reducerea mortalităţii infantile ‘Fiecare copil contează’, dezvoltat de către Organizaţia Salvaţi Copiii România, promovând şansa primilor paşi în viaţă pentru fiecare copil care vine pe lume.

>>> Alătură-te cauzei noastre, redirectionează 2% din impozitul pe venit către maternităţi şi suport parental prin Salvaţi CopiiI.

România are cea mai ridicată rată a deceselor în rândul nou-născuţilor din Uniunea Europeană – 9.8% în 2010, dublu faţă de celelalte ţări.

>>> Află mai multe despre proiectul de reducerea a mortalităţii infantile.

Vă invităm să participati la evenimentul ‘Alergăm pentru copii!’, o modalitate simplă de a contribui la rezultatele programului ‘Fiecare copil contează’

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.