Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Emotii, adrenalina si o premiera absoluta in prima zi la Maratonul Olteniei

0

Emotie si adrenalina pentru 261 de sportivi care au luat azi startul la Maratonul Olteniei sustinut de CEZ Romania, eveniment devenit traditie pentru iubitorii de sport

Prima zi de concurs a testat anduranta iubitorilor de MTB pe cele doua trasee de 33 km, respectiv 51 km, in frumosul peisaj din apropierea municipiului Ramnicu Valcea. Startul probelor a fost dat de Eduard Novak, singurul campion paralimpic al Romaniei, care le-a urat participantilor sa se bucure de sportul favorit in aer liber si sa tinteasca catre podium. La deschiderea evenimentului a fost prezent si Martin Zmelik, Country Managerul Grupului CEZ in Romania, care le-a multumit ciclistilor pentru participare si pentru sustinerea cauzei sociale a acestei editii – modernizarea Centrului de Transfuzie Sanguina Valcea. Felicitarile au venit de asemenea si de la dl. Mircia Gutau, Primarul Municipiului Ramnicu Valcea, dl. Florian Marin, Prefectul judetului Valcea, dl. Adrian Busu, Vicepresedinte al Consiliului Judetean Valcea, dna. Narcisa Ionascu Ispas, Director al Centrului de Transfuzie Sanguina Valcea, dl. Corneliu Bodea, CEO Adrem si Andrei Rati, CEO RC Europe.

261 de concurenti la startul probelor de MTB Maratonul Olteniei editia a 5 a

Prima zi a Maratonului Olteniei, o sambata plina de energie

Asa cum ne-am obisnuit, Maratonul Olteniei a adus si in acest an surprize atat pentru sustinatorii concurentilor cat si pentru cei aflati la plimbare in parcul Zavoi.

Zonele tematice pentru distractie si relaxare au insufletit locatia din care se da startul Maratonului Olteniei in fiecare an, de 5 editii.

Zona de activitate in grup, cu baschet, fotbal, atletism, jocurile „All against one” olympics cu o serie de provocari distractive contra cronometru, episoadele si filmulete vizionate cu ajutorul ochelarilor 3D/VR, cabina foto, zona copiilor, precum si zona de rezultate live au transformat ziua de astazi intr-o sambata relaxanta, plina de voie buna.

Nu au lipsit emotiile de finish pentru concurenti, momentele de relaxare si refacere dupa efort in zonele dedicate de masaj si recuperare, dar si momentul mult asteptat – premierea celor mai buni.

Efortul concurentilor de la probele de MTB a fost rasplatit cu un fond de premiere in valoare de aproximativ 19.000 RON constand in produse sportive si premii in bani, vouchere de test drive pentru doua zile cu masini Toyota si multe alte surprize.

Fericiti pana la adanci batraneti, la Maratonul Olteniei

Proba lunga de MTB a adus o surpriza si o premiera pentru eveniment, zona de finish fiind cu ocazia acestei editii si scena unei cereri in casatorie. Catalin Maxim, concurent la proba de 51 km, a concurat cu inelul de logodna la purtator, surprinzandu-si iubita aflata in galerie cu o promisiune pe viata.

La ce sa ne asteptam in a doua zi a Maratonului Olteniei?

Zonele tematice raman in picioare si duminica pentru vizitatorii Parcului Zavoi care pot incuraja alergatorii pregatiti sa-si testeze limitele in probele Trail Running, incepand cu ora 10:00.

Si copiii au un rol activ in cea de-a doua zi a Maratonului Olteniei, in cursele de alergare organizate special pentru ei. Toti copiii cu varstele intre 4 si 13 ani sunt asteptati in parcul Zavoi pentru o doza de distractie in aer liber precum si sansa de a castiga unul dintre premiile puse in concurs.

Maratonul Olteniei 2017 sau sansa la viata!

Asa cum ne-am obisnuit, Maratonul Olteniei este un eveniment powered by CEZ Romania, care imbina promovarea unui stil de viata sanatos cu o cauza nobila.

Cea de-a cincea editie a evenimentului are drept beneficiar Centrul de Transfuzie Sanguina Valcea, care va fi dotat cu aparatura medicala performanta ce va fi achizitionata din taxele de inscriere si donatiile participantilor, suma completata de Grupul CEZ in Romania.

Anul acesta, ne-am unit fortele cu Adrem si RC Europe in calitate de parteneri Platinum, Ciga Energy, firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii, AEM si Sloop in calitate de parteneri Gold si EY Romania, Fine Consulting, Comranado, Ness, Inform Lykos, Ericsson si Toyota – parteneri Silver.

Evenimentul este organizat cu sprijinul HyperSport si Smart Atletic, sustinut de Federatia Romana de Ciclism si de Primaria Municipiului Ramnicu Valcea.

Pentru mai multe detalii referitoare la eveniment, puteti accesa www.maratonulolteniei.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.