Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Emoție: pictură – muzică – teatru

0

Dorim să vă aducem în atenție o expoziție de arte plastice care încurajează actul creaţiei a doi tineri artişti debutanţi, prin îmbinarea emoţiei picturii cu momente culturale de teatru și muzică.

“Emoție” îi are ca protagoniști pe talentații artiști Cristina Chiurciu și Radu Eremei. Cristina este o tânără artistă la început de drum, care prin lucrările sale dezvăluie un buchet de stări emoționale precum sensibilitate, puritate, iubire, dar și melancolie sau tristeţe. Radu debutează acum și în București, cu o paletă de picturi emoţionale, care transpun pe suprafaţa plastică trăiri intense în forma cea mai pură cu ajutorul culorilor şi a texturii, toate acestea regăsindu-se în lucrările prezentate în cadrul expoziţiei.

Evenimentul, care se adresează tuturor iubitorilor de artă, de la oameni de business, anteprenori și manageri de top, până la reprezentanți ai societății civile și mediului ONG, formatori de opinie și artiști, va avea loc joi, 28 noiembrie 2013, de la ora 19.00 la Hotel Capital Plaza, bulevardul Iancu de Hunedoara nr. 54.

Momentele artistice vor fi prezentate de actorul Rareș Lucaci, iar “Emoțiile” vor fi acompaniate de vioară, proclamată drept „Regina Instrumentelor Muzicale“, de însuşi maestrul Orchestrei Naţionale „Valahia” Victor Marian Iscru alături de Radu Rodideal. Vernisajul se va încheia cu o degustare de vin oferită de Cotnari.  Intrarea este liberă.

Proiectul este organizat de Succes pentru România în parteneriat cu Hotel Capital Plaza, sponsorizat de DAAS România, Cotnari, și promovat de TV City București, Calendar Evenimente, România Pozitivă, Metropotam, În Oraș, Radio România Cultural, LSRS, Business Woman, The Marketer.

Pentru detalii contact@succespentruromania.ro

Afis Emotie

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.