Emoție: pictură – muzică – teatru

0

Dorim să vă aducem în atenție o expoziție de arte plastice care încurajează actul creaţiei a doi tineri artişti debutanţi, prin îmbinarea emoţiei picturii cu momente culturale de teatru și muzică.

“Emoție” îi are ca protagoniști pe talentații artiști Cristina Chiurciu și Radu Eremei. Cristina este o tânără artistă la început de drum, care prin lucrările sale dezvăluie un buchet de stări emoționale precum sensibilitate, puritate, iubire, dar și melancolie sau tristeţe. Radu debutează acum și în București, cu o paletă de picturi emoţionale, care transpun pe suprafaţa plastică trăiri intense în forma cea mai pură cu ajutorul culorilor şi a texturii, toate acestea regăsindu-se în lucrările prezentate în cadrul expoziţiei.

Evenimentul, care se adresează tuturor iubitorilor de artă, de la oameni de business, anteprenori și manageri de top, până la reprezentanți ai societății civile și mediului ONG, formatori de opinie și artiști, va avea loc joi, 28 noiembrie 2013, de la ora 19.00 la Hotel Capital Plaza, bulevardul Iancu de Hunedoara nr. 54.

Momentele artistice vor fi prezentate de actorul Rareș Lucaci, iar “Emoțiile” vor fi acompaniate de vioară, proclamată drept „Regina Instrumentelor Muzicale“, de însuşi maestrul Orchestrei Naţionale „Valahia” Victor Marian Iscru alături de Radu Rodideal. Vernisajul se va încheia cu o degustare de vin oferită de Cotnari.  Intrarea este liberă.

Proiectul este organizat de Succes pentru România în parteneriat cu Hotel Capital Plaza, sponsorizat de DAAS România, Cotnari, și promovat de TV City București, Calendar Evenimente, România Pozitivă, Metropotam, În Oraș, Radio România Cultural, LSRS, Business Woman, The Marketer.

Pentru detalii contact@succespentruromania.ro

Afis Emotie

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează