Eminescu, altfel… la Palatele Brâncoveneşti

0

Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti de la porţile Bucureştiului,
împreună cu Primăria Municipiului Bucureşti

vă invită sâmbătă, 16 ianuarie, ora 12:00, în Sala Scoarţelor

la

Al nostru, Eminescu…

Un spectacol actual, viu, un spectacol din care nu lipsesc accentele de umor fin, aerul spontan şi…muzica bine temperată.
unnamed (1)

Al nostru, Eminescu… aduce în faţa publicului texte inedite, bine ticluite de Caragiale, Slavici, Veronica Micle, Zoe Dumitrescu Buşulenga şi…Eminescu.

Actorii Vlad Rădescu (Teatrul Metropolis) şi Mihaela Rădescu (Teatrul Mic),
vor îmbrăca pe rând chipul autorilor, rostuind cu har vorbe alese şi emoţii de sfârşit de veac XIX.

Şi pentru că vă propunem o întâlnire cu Al nostru, Eminescu într-o atmosferă relaxantă şi mai puţin conventională, arhitectura sonoră susţinută de pianista Mădălina Florescu (Opera Naţională), va întregi sensibil şi virtuoz miezul poveştii noastre.

Aşadar, vă aşteptăm cu drag, sâmbătă 16 ianuarie, ora 12:00, în Sala Scoarţelor a Palatelor Brâncoveneşti, la un ceai fierbinte şi o altă poveste
despre Al nostru, Eminescu…

Intrarea este liberă!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.