Elegant Impact: Arta întâlneşte PR-ul

0

Pe data de 23 mai 2013, de la ora 19, Librăria Bastilia va găzdui primul atelier de comunicare din seria Elegant Impact, ce adoptă noţiunile şi regulile specifice artei în contextul relaţiilor publice, gestionării crizelor de imagine şi al construirii reputaţiei personale sau a unei companii.

Într-un moment în care conceptul de PR s-a devalorizat, în care asistăm la suprasaturarea pieţei de specialişti în relaţii publice şi de aceleaşi strategii de comunicare, Elegant Impact se prezintă ca un modul inedit de şase ateliere destinate atât celor cu experienţă în acest domeniu, cât şi celor aflaţi la început de drum.

De la mesajele transmise de culorile pe care le purtăm, la felul în care păşim sau intrăm într-o încăpere, de la cărarea pe stânga până la însemnele realizate cu stiloul, de la comunicarea non-verbală şi paraverbală până la ancore mentale, Elegant Impact tratează PR-ul din perspectivă artistică şi propune soluţii de guerillă în cele mai rigide situaţii.

Cu numeroase premii pentru oratorie şi public speaking, campioană naţională la dezbateri în anul 2010, brand ambasador al revistei de business Cariere şi cu peste patru ani de experienţă în radio, Eglantina Becheru este unul dintre cei mai apreciaţi tineri artişti români. Spectacolele de pictură şi dans, expoziţiile non-conformiste de artă şi viziunea creativă asupra strategiilor de comunicare le asigură participanţilor la modulul Elegant Impact o experienţă aparte în urma căreia îşi vor dezvolta imaginaţia şi abilităţile de comunicare.

Elegant Impact este un proiect marca Social Chemistry & Elegantine care debutează pe data de 23 mai 2013 cu atelierul „Aparenţele nu-nşeală”. Preţul de intrare este de 70 RON, iar înscrierile se fac până la data de 21 mai 2013.

invitatie elegant impact

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează