Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Elegant Impact: Arta întâlneşte PR-ul

0

Pe data de 23 mai 2013, de la ora 19, Librăria Bastilia va găzdui primul atelier de comunicare din seria Elegant Impact, ce adoptă noţiunile şi regulile specifice artei în contextul relaţiilor publice, gestionării crizelor de imagine şi al construirii reputaţiei personale sau a unei companii.

Într-un moment în care conceptul de PR s-a devalorizat, în care asistăm la suprasaturarea pieţei de specialişti în relaţii publice şi de aceleaşi strategii de comunicare, Elegant Impact se prezintă ca un modul inedit de şase ateliere destinate atât celor cu experienţă în acest domeniu, cât şi celor aflaţi la început de drum.

De la mesajele transmise de culorile pe care le purtăm, la felul în care păşim sau intrăm într-o încăpere, de la cărarea pe stânga până la însemnele realizate cu stiloul, de la comunicarea non-verbală şi paraverbală până la ancore mentale, Elegant Impact tratează PR-ul din perspectivă artistică şi propune soluţii de guerillă în cele mai rigide situaţii.

Cu numeroase premii pentru oratorie şi public speaking, campioană naţională la dezbateri în anul 2010, brand ambasador al revistei de business Cariere şi cu peste patru ani de experienţă în radio, Eglantina Becheru este unul dintre cei mai apreciaţi tineri artişti români. Spectacolele de pictură şi dans, expoziţiile non-conformiste de artă şi viziunea creativă asupra strategiilor de comunicare le asigură participanţilor la modulul Elegant Impact o experienţă aparte în urma căreia îşi vor dezvolta imaginaţia şi abilităţile de comunicare.

Elegant Impact este un proiect marca Social Chemistry & Elegantine care debutează pe data de 23 mai 2013 cu atelierul „Aparenţele nu-nşeală”. Preţul de intrare este de 70 RON, iar înscrierile se fac până la data de 21 mai 2013.

invitatie elegant impact

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.