Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Edulier lansează a V-a ediție a campaniei umanitare Înapoi la Școală 2017

0

În perioada 1 august 2017- 8 septembrie 2017, Edulier și-a propus, să trimită la școală și grădiniță aproximativ 1000 de copii cu vârstele între 4 și 16 ani, din familii cu posibilități reduse, pe care asociația îi susține.

unnamed

Campania umanitară Înapoi la Școală, laureată a  Galei Societății Civile pentru eficiență, a dăruit în ultimii ani peste 1269 de ghiozdane copiilor din mediul rural, în Corbeanca, Periș, Buriaș, Bălteni, Brătulești, Otopeni, Balotești ( Ilfov), Daia ( Giurgiu), Ciocănești ( Dâmbovița), Liveni ( Botoșani), Tătărăștii de Jos și Lada ( Teleorman) și București.

”An de an, am depus eforturi considerabile să strângem caiet cu caiet și ghiozdan cu ghiozdan. Vă mulțumim că ne-ați fost alături. Anul acesta ne căutăm parteneri în rândul companiilor care cred, ca și noi, în educație și care pot susține un pachet pentru minim 100 copilași. Insă, orice contribuție este importanță și dorită.” a declarat Cristiana Ionescu, fondatorul Edulier.

Din septembrie 2007 suntem dedicați educației copiilor!

Peste 50 de voluntari, peste 10.000 de ore de voluntariat, peste 29 ateliere de educație non-formală, 6 județe, peste 1200 de ghiozdane dăruite, peste 140 de copii dislexici și familiile lor sprijiniți, 75 de familii nevoiașe ajutate

În 2017, contextul social a determinat Edulier să abordeze din altă perspectivă această campanie, rugând publicul larg să se implice în educație, sub sloganul #HandsUP4Education ( Mâinile sus pentru educație) alături de #nochildleftbehind ( Nici un copil lăsat în urmă).

Campania a avut parteneri stabili, în ultimii ani, printre care: Himalaya, Fundația Speranța Olanda, Solaris, Wilo, Remedia, Chipita, Fundația Noua Generație, Gașca Zurli, Mega Image, Carrefour, Dacris, Bunge, Montessori School, Avenor College, Scoala Anastasia Popescu, Grădinița Butterfly, Allianz Finance, Kinetobebe, împreună cu peste alte 100 de familii, ce donează anual.

Persoanele sau companiile care doresc să se alăture acestei caravane și să o sprijine o pot face donând în contul asociației Edulier, CIF 22580154,COD IBAN RO85BACX0000001000188000, deschis la UNICREDIT Bank, sucursala Magheru cu mențiunea Înapoi la Școală.

Mai multe detalii despre campanie găsiţi pe www.edulier.ro, pagina de Facebook Edulier şi pe blog https://eduliercorbeanca.wordpress.com/

Despre Edulier

Edulier( www.edulier.ro)  este o asociație non-profit ce are în centrul preocupărilor sale educația. Astăzi, Edulier înseamnă 12 proiecte implementate  în beneficiul comunității, 50 de voluntari implicați, 100% voluntariat, peste 10.000 ore de voluntariat, peste 1100 copii care au primit daruri de Crăciun, ajutor de Paște, trimiși la școală, participanți la tabere de vară sau terapie educațională de recuperare a dificultăților de învățare. Ne derulăm programele și atelierele non-formale în Corbeanca, Periș, Buriaș, Bălteni, Brătulești, Otopeni, Balotești ( Ilfov), Daia ( Giurgiu), Ciocănești ( Dâmbovița), Liveni ( Botoșani), Tătărăștii de Jos și Lada ( Teleorman) și București.

Edulier a deschis în 2016 primul Centru pentru copiii cu TSI (dislexie, discalculie, disgrafie) din România.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.