Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Editura Litera vă așteaptă la Gaudeamus 2012 cu reduceri de până la 65%

0

Începând de miercuri, 21 noiembrie, Litera își așteaptă cititoriila Târgul Internațional de Carte Gaudeamus (Romexpo, Pavilion Central) cu peste 70 de noi apariții editoriale, numeroase premii, evenimente speciale și discounturi ce ajung până la 65%.

Mai mult, în cadrul târgului Gaudeamus, Litera a pregătit Vinerea Neagră a prețurilor. Toti cei care se vor afla vineri, 23 noiembrie, în standul Litera, vor beneficia de numeroase surprize pregătite din partea editurii.

Evenimentele Litera la Gaudeamus 2012

Romexpo – Pavilionul Central 

VINERI – 23 Noiembrie

ora 17:30

Marea Carte a Crăciunului

Invitați: Luana Ibacka, Daniela Nane

 

ora 18:00

Gătește cu Pasiune – de  Nigella Lawson

Invitați: Tora Vasilescu, Cristian Sora, Oana Titică

 

ora 18:30

Muzeul Țăranului Român. Ghidul expoziției permanente –

Invitați: Ion Caramitru, Mihai Gheorghiu, Virgil Nițulescu

 

 

SÂMBĂTĂ, 24 NOIEMBRIE

 

ora 13:30

Dumnezeu nu este mare –  de Christopher Hitchens

Invitați: Theodor Paleologu, Florin Busuioc, Bedros Horasangian

 

ora 14:30

Gesturile care îi trădează pe politicieni – de  Joseph Messinger

Invitați: Mioara Roman, Adrian Cioroianu, Loredana Ivan, Bedros Horasangian

 

ora 15:30

Cartea pierdută a vrăjitoarelor –  de Deborah Harkness

Invitați: Simona Gherghe, Ioana Moldovan, Elisabeta Lăsconi

 

DUMINICA, 25 NOIEMBRIE

 

ora 14:00

Amprenta Omului – de Sebastian Faulks

Invitați: Maia Morgenstern, Anca Apolozan, Bedros Horasangian

 

 

* * *

 

Într-o lume care a uitat să (mai) citească, Editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi.

Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.

Www.litera.ro

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.