Editura Litera vă așteaptă la Gaudeamus 2012 cu reduceri de până la 65%

0

Începând de miercuri, 21 noiembrie, Litera își așteaptă cititoriila Târgul Internațional de Carte Gaudeamus (Romexpo, Pavilion Central) cu peste 70 de noi apariții editoriale, numeroase premii, evenimente speciale și discounturi ce ajung până la 65%.

Mai mult, în cadrul târgului Gaudeamus, Litera a pregătit Vinerea Neagră a prețurilor. Toti cei care se vor afla vineri, 23 noiembrie, în standul Litera, vor beneficia de numeroase surprize pregătite din partea editurii.

Evenimentele Litera la Gaudeamus 2012

Romexpo – Pavilionul Central 

VINERI – 23 Noiembrie

ora 17:30

Marea Carte a Crăciunului

Invitați: Luana Ibacka, Daniela Nane

 

ora 18:00

Gătește cu Pasiune – de  Nigella Lawson

Invitați: Tora Vasilescu, Cristian Sora, Oana Titică

 

ora 18:30

Muzeul Țăranului Român. Ghidul expoziției permanente –

Invitați: Ion Caramitru, Mihai Gheorghiu, Virgil Nițulescu

 

 

SÂMBĂTĂ, 24 NOIEMBRIE

 

ora 13:30

Dumnezeu nu este mare –  de Christopher Hitchens

Invitați: Theodor Paleologu, Florin Busuioc, Bedros Horasangian

 

ora 14:30

Gesturile care îi trădează pe politicieni – de  Joseph Messinger

Invitați: Mioara Roman, Adrian Cioroianu, Loredana Ivan, Bedros Horasangian

 

ora 15:30

Cartea pierdută a vrăjitoarelor –  de Deborah Harkness

Invitați: Simona Gherghe, Ioana Moldovan, Elisabeta Lăsconi

 

DUMINICA, 25 NOIEMBRIE

 

ora 14:00

Amprenta Omului – de Sebastian Faulks

Invitați: Maia Morgenstern, Anca Apolozan, Bedros Horasangian

 

 

* * *

 

Într-o lume care a uitat să (mai) citească, Editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi.

Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.

Www.litera.ro

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează