Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Editura Litera daruieste carti la B’estFest Summer Camp!

0
Provocarea Litera: Ai încercat vreodată să atribui unei cărți, o piesă muzicală potrivită? Vara asta citești Thriller în ritmuri de … muzică bună!
Editura Litera împreună cu Lecturi Urbane și Jurnalul Național sărbătoresc cea șasea ediție a festivalului de muzica B’estFest Summer Camp, dăruind mii de cărți petrecăreților aflați pe iarba din Tunari, pe malul Lacului Pasărea, la sărbătoarea muzicii.
Cei aflați la festival vor putea primi cărți din colecția Thriller – editate de Litera. Acțiunea face parte dintr-o serie de evenimente sociale ce au ca scop încurajarea lecturii pentru tineri și nu numai.
Ideea principală a acestei activități culturale care va avea loc la B’estFest, poate fi rezumată astfel: fiecare carte are un ritm propriu care trebuie adaptat la personalitatea cititorului, iar dacă lectura este desfășurată pe acorduri muzicale, provocarea de a continua lectura cu un următor roman, este extrem de incitantă. Acțiunea își mai propune cultivarea interesului pentru cărți în rândul românilor și promovarea lecturii în spațiile publice și are ca scop redeșteptarea interesului pentru carte și lectură.
Și pentru că este weekendul destinat muzicii bune, de calitate, Editura Litera, recomandă o lectură incitantă: colecția Thriller.
Cea de-a şasea ediţie a festivalului B’ESTFEST Summer Camp va avea loc în zilele de 6, 7 şi 8 iulie pe malul lacului Pasărea din comuna Tunari, în nordul Bucureştiului.
În vara asta citești thriller – este o inițiativă Litera, fiind realizată cu ajutorul partenerilor Lecturi Urbane și Jurnalul Național.
Despre colecția Thriller
Sub deviza „În vara asta citești thriller de la Litera!” lansăm, împreună cu Jurnalul Național, o nouă colecție de literatură de divertisment, la un preț special 9,90 lei fiecare volum. Acțiune, suspans, confruntări, mistere, aventuri, crime, iată elementele definitorii ale colecției “Thriller”, care cuprinde cele mai bune titluri ale celor mai celebri autori ai genului: Clive Cussler, Lee Child, Steve Berry, Mary Higgins Clark și mulți alții.
Va asteptam!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.