Editura Litera daruieste carti la B’estFest Summer Camp!

0
Provocarea Litera: Ai încercat vreodată să atribui unei cărți, o piesă muzicală potrivită? Vara asta citești Thriller în ritmuri de … muzică bună!
Editura Litera împreună cu Lecturi Urbane și Jurnalul Național sărbătoresc cea șasea ediție a festivalului de muzica B’estFest Summer Camp, dăruind mii de cărți petrecăreților aflați pe iarba din Tunari, pe malul Lacului Pasărea, la sărbătoarea muzicii.
Cei aflați la festival vor putea primi cărți din colecția Thriller – editate de Litera. Acțiunea face parte dintr-o serie de evenimente sociale ce au ca scop încurajarea lecturii pentru tineri și nu numai.
Ideea principală a acestei activități culturale care va avea loc la B’estFest, poate fi rezumată astfel: fiecare carte are un ritm propriu care trebuie adaptat la personalitatea cititorului, iar dacă lectura este desfășurată pe acorduri muzicale, provocarea de a continua lectura cu un următor roman, este extrem de incitantă. Acțiunea își mai propune cultivarea interesului pentru cărți în rândul românilor și promovarea lecturii în spațiile publice și are ca scop redeșteptarea interesului pentru carte și lectură.
Și pentru că este weekendul destinat muzicii bune, de calitate, Editura Litera, recomandă o lectură incitantă: colecția Thriller.
Cea de-a şasea ediţie a festivalului B’ESTFEST Summer Camp va avea loc în zilele de 6, 7 şi 8 iulie pe malul lacului Pasărea din comuna Tunari, în nordul Bucureştiului.
În vara asta citești thriller – este o inițiativă Litera, fiind realizată cu ajutorul partenerilor Lecturi Urbane și Jurnalul Național.
Despre colecția Thriller
Sub deviza „În vara asta citești thriller de la Litera!” lansăm, împreună cu Jurnalul Național, o nouă colecție de literatură de divertisment, la un preț special 9,90 lei fiecare volum. Acțiune, suspans, confruntări, mistere, aventuri, crime, iată elementele definitorii ale colecției “Thriller”, care cuprinde cele mai bune titluri ale celor mai celebri autori ai genului: Clive Cussler, Lee Child, Steve Berry, Mary Higgins Clark și mulți alții.
Va asteptam!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează