Editura Herald vă invită la Festivalul de Spiritualitate, Medicină Alternativă şi Terapii Complementare

0

Editura Herald vă invită la T.M. A.

Festivalul de Spiritualitate, Medicină Alternativă şi Terapii Complementare

O incursiune în secretele unei vieți sănătoase!

În contextul vieții moderne actuale, când ritmul copleșitor al activităților zilnice reprezintă cel mai important factor de stres, cea de-a III-a ediţie a Festivalului de Spiritualitate, Medicină Alternativă şi Terapii Complementare vine în întâmpinarea publicului larg cu o gamă bogată de servicii şi produse destinate îmbunătățirii calității vieții.

Evenimentul, organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, reuneşte în perioada 14 – 17 martie 2013 cei mai importanţi agenţi implicaţi în domeniile: medicină alternativă, produse naturiste, ştiinţe şi terapii spirituale, terapii complementare.

În celor patru zile, ROMEXPO va crea un cadru menit să faciliteze accesul la informaţie tuturor persoanelor interesate în stabilirea unui echilibru armonios între minte, trup şi suflet.

Desfăşurată în aceeaşi perioada cu Târgul de Turism al României, expoziţia va primi peste 40.000 vizitatori, oferind foarte multe facilităţi expozanţilor, conferenţiarilor şi vizitatorilor în perioada 14 – 17 martie 2013 la ROMEXPO.

Program de vizitare:

Joi – Sâmbătă între orele 10.00-20.00,
Duminică între orele 10:00 – 18:00.
Locaţie: Pavilionul E1, Pavilionul D2

Odată cu venirea primăverii toate simţurile noastre renasc, iar mintea şi inima caută noi moduri de a se deschide. Vă invităm să vă redescoperiţi prin cărţi, adevărate surse de cunoaştere şi înțelepciune în viaţa noastră.

Editura Herald vă aduce la Festivalul de Spiritualitate, Medicina Alternativa și Terapii Complementare o bogată selecţie de carte cu multe noutăți editoriale. Vă așteptăm în cele patru zile de târg la standul Editurii Herald pentru a descoperi cărţi prin care te poţi reinventa. Şi nu uitaţi, avem promoţii interesante şi reduceri între 15 şi 35%.

Vizitați Târgul, participați la evenimentele propuse, bucurați-vă din plin de o primăvară ca la carte. Pentru mai multe detalii vizitați: http://tma-expo.ro/

Accesați pagina web a editurii pentru a fi la curent cu ultimele apariții: www.edituraherald.ro

980 x 275 px - TMA

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează