Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Editura Herald te invită la o lansare de carte și la o întâlnire deosebită cu Sundao

0

EDITURA HERALD şi MAESTRUL JAE-SHEEN YU vă invită la o întâlnire cu SUNDAO

Lansare de carte  12 Septembrie 2012, ora 18.30, Librăria Bastilia

Editura Herald şi Maestrul Jae–Sheen Yu vă invită la o întâlnire deosebită cu Sundao în ziua de 12 Septembrie 2012, ora 18.30, la Librăria Bastilia din Piaţa Romană. În cadrul serii va fi lansată cartea „Sundao. Respirația daoistă și practica vindecării”. 

În cadrul acestei întâlniri,  Maestrul Ja-Sheen Yu ne va împărtăși din cunoașterea și experiența sa, ajutându-ne astfel să ne extindem cunoştinţele într-un domeniu total necunoscut. Expunerile vor fi însoţite de demonstrații practice care vor evidenţia beneficiile unei respirații corecte și conștiente.

În continuarea evenimentului va fi organizată o sesiune de întrebări şi răspunsuri. De asemenea Maestrul Yu va oferi autografe pe cartea sa publicată în limba română.

Invitaţi:

Maestrul Jae–Sheen Yu
Gabriela Deniz, editor, Editura Herald
Camelia Cioba, Fundaţia „Floarea-vieții”
Andreea  Serbanescu, practicant Sundao
Moderator : Vlad Doroican,  Editura Herald


JAE-SHEEN YU,
cunoscut şi sub numele spiritual de Jeong Mok, nume ce i-a fost dat de către învăţătorul său, este unul dintre cei mai inovatori şi dinamici instructori ai tradiţiei Sundao, un maestru învăţător şi vindecător născut în Coreea de Sud. După ce s-a stabilit în SUA în1998, a deschis centre înCalifornia şiArizona. În prezent, este director al programului Sundao USA.

Maestrul călătoreşte în toată lumea, oferind seminarii de meditaţie, sesiuni de vindecare, circuite de studiu şi programe de retreat în Asia, Europa, Rusia şi SUA, pentru adulţi, copii şi diferite organizaţii.  Prin munca sa, el a îndrumat şi ajutat mii de oameni în procesul lor de dezvoltare şi transformare spirituală, pentru ca aceştia să poată trăi sănătoşi şi conştienţi.

Sundao este o artă de vindecare tradițională daoistă, o practică de pregătire a minții și trupului pentru dezvoltare fizică, mentală și spirituală, o metodă care ne face capabili să integrăm și să armonizăm întreaga noastră ființă – minte, trup și spirit. Sundao consolidează în corp energia Qi astfel încât toate bolile fizice, mentale şi emoţionale se pot vindeca.  Mai mult, dacă se practică regulat, sistemul imunitar devine mai puternic, făcând faţa oricăror viitoare ameninţări. Ca program de antrenament regulat, Sundao poate îmbunătăţi sănătatea, poate regla somnul, poate duce la creşterea rezistenţei, la un metabolism mai eficient şi la un ten mai luminos. Sundao este o tehnică în care se lucrează cu energia vieții pentru a îmbunătăţi sănătatea şi armonia în trup, inimă şi spirit.

Parteneri media : Libraria Bastiliei, Fundatia „Floarea Vietii” , Romania Liberă, Radio Romania Cultural, Modista.ro, Academia Catavencu, SR – The Club Of Serial Readers, Privesc.eu, Filme-Carti.ro, 4arte.ro, Body Mind Spirit, Art Act Magazine, Calendar Evenimente, PRWave, Amintiri din Copilarie, Seeds For Happiness, Semne Bune, Agentia de Carte, Bookblog.ro, 1cartepesaptamana.ro, Romania Pozitiva, Art Line, 121.ro 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.