Ediţia a III-a a proiectului Young Professionals Academy!

0

YPC şi ANST lansează ediţia a III-a a proiectului Young Professionals Academy!

Young Professionals Club în parteneriat cu Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret dă startul programului de dezvoltare personală – Young Professionals Academy. Aflat deja la a treia ediţie, proiectul va avea loc în Bucureşti, în perioada 17 octombrie- 26 noiembrie 2011.

Young Professionals Club a indentificat nevoia continuă a tinerilor din România de dezvoltare a abilităţilor soft ca factor esenţial în atingerea succesului atât în carieră cât şi în viaţă.

Astfel, Young Professionals Academy îşi propune să ofere un suport real în dezvoltarea personală a participanţilor.

  • Vrei să faci o schimbare în viaţa ta?
  • Ai potenţial, dar nu este canalizat corespunzator?
  • Vrei să-ţi testezi şi să-ţi îmbunătăţeşti abilităţile de comunicare, vorbit în public, convingere, lucru în echipă?
  • Vrei să faci parte dintr-o comunitate de elită? Să întâlneşti oamenii potriviţi?

Atunci locul tău este în Young Professionals Academy!

Nu rata înscrierile, sunt doar 15 locuri.

Programul se va desfăşura în Bucureşti în perioada 17 octombrie- 26 noiembrie 2011, în timp ce înscrierile şi selecţia participanţilor vor avea loc în perioada 12 septembrie  – 9 octombrie 2011.

Young Professionals Academy- a life changing experience!

Pentru detalii complete despre program şi înscriere acceseaza: youngprofessionals.ro/ypa

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează