E-readere la BookLand, pentru fanii cititului electronic

0

BookLand aduce alaturi atat cartea traditionala, cat si pe cea electronica. Cei care prefera suportul electronic in locul hartiei, pot gasi la BookLand si aceasta varianta, astfel incat lectura sa fie pe placul tuturor.

Anul trecut e-readerele au fost gadgeturile vedeta peste tot in lume. Functionand ca platforme integrate pentru carti, ziare si reviste in format digital, e-readerele permit downloadarea prin internet a sute de mii de titluri din diverse domenii.

Fara sa ameninte in fond existenta cartilor tiparite, aceste dispozitive au cel putin un avantaj si anume acela ca atrag noi cititori catre achizitionarea si lectura cartilor, fie ele si in format electronic.

“Evobook s-a lansat in decembrie 2010 fiind printre primele ereadere de pe piata romaneasca, o piata destul de reticenta la astfel de dispozitive, dar care incepe sa descopere avantajele unui asemenea produs. Din discutiile cu editurile, am observat doua lucruri. Unele dintre ele erau tematoare ca acest dispozitiv va inlocui cartea traditionala si astfel cartea asa cum o stim cu totii va disparea. Si odata cu ea va disparea si placerea cititului, rasfoitul cartilor si mirosul de ‘carte noua’ pe care-l stim si care pe mine ma incanta. Pe de alta parte, unele edituri alaturi de care avem o colaborare frumoasa au inteles acest salt sau aceasta transformare si totodata ca Evobook-ul nu este un concurent, ci mai degraba un suport pentru cititorii moderni si activi. Este de fapt ‘o altfel de carte’ sau o carte intr-o noua coperta”, spune Alexandra Vadineanu, Director de Marketing Televoice.

“Astfel multe edituri trec acum intr-o era digitalizata si ofera din ce in ce mai multe carti in format electronic, lucru care stimuleaza dezvoltarea pietii de readere din Romania, care va ajunge, din estimarile noastre, la 3 milioane de euro in 2011, urmand ca in 2013 sa depaseasca 10 milioane de euro. Cu ocazia targului BookLand sper sa determinam cititorul sa nu renunte la carti, fie ele tiparite sau in formate digitale, si sa legam prietenii si chiar posibile colaborari cu editurile… noi fiind suportul iar ei continutul.”, adauga Alexandra Vadineanu.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează