E momentul planificarilor anuale, 2011 bate la usa!

0

Echipa Pro Vobis are o propunere pentru tine: un instrument care sa te ajute la planificarea activitatilor profesionale sau personale si a deplasarilor de pe parcursul anului viitor. Pro Vobis iti propune un planner de perete!

Prin achizitionarea acestor plannere puteti sprijini activitatile Pro Vobis in anul care urmeaza – un an special pentru miscarea de voluntariat din Romania – Anul European al Voluntariatului 2011. Atat echipa Pro Vobis, cat si multi dintre colaboratorii nostri, se bazeaza an de an pe acest instument de planificare, pe care va invitam sa-l descoperiti si
voi.

Dimensiuni 100cm x 70cm, pret 12 RON / bucata
Pentru a comanda plannerul 2011, trimiteti-ne datele dvs. de facturare si numarul de bucati solcitate la adresa provobis@provobis.ro.
Echipa Pro Vobis

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează