Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Duraziv se alătură proiectului Habitat for Humanity România din Berceni, Prahova

0

Habitat for Humanity România, organizația non-profit a cărei misiune este eradicarea locuirii precare și oferirea de adăpost familiilor cu venituri reduse din România, construiește în comuna Berceni, județul Prahova, 12 case pentru familii vulnerabile care au nevoie urgentă de o locuință decentă.

Producătorul de materiale de construcţii şi vopsele Duraziv România s-a alăturat acestei iniţiative şi a donat 100 de litri de de vopsea superlavabilă Duraziv Fără Miros Ecolabel, singura vopsea din România certificată zero Compuşi Organici Volatili, zero amoniac, zero formaldehidă și zero miros în aerul inspirat. Această cantitate de vopsea va permite zugrăvirea locuințelor pe care asociația le construiește.

În paralel, Duraziv a lansat o campanie de conştientizare şi educaţie în social media, prin intermediul căreia a prezentat avantajele vopselei Duraziv Fără Miros Ecolabel atât din punct de vedere funcţional, cât mai ales al protejării sănătăţii. Campania de conștientizare a inclus şi un demers în domeniul responsabilităţii sociale în cadrul căruia Duraziv a ajutat trei familii din București şi Ilfov cu recondiționarea și vopsirea camerelor copiilor folosind acest produs.

Despre Duraziv

Cu o experiență relevantă pe piața materialelor de construcții, DURAZIV este o companie cu capital integral românesc care confirmă cu succes viziunea fondatorului său – omul de afaceri Daniel Guzu. Pornită în 2003 sub denumirea Bau Profil şi axată pe producţie de profile metalice și accesorii pentru gips carton, afacerea s-a extins firesc în domeniul adezivilor şi mortarelor pentru construcţii, a vopselor şi tencuielilor decorative, oferind astfel sisteme complete de finisaj. Cu o cifră de afaceri de peste 29 milioane Euro în 2019 şi circa 190 de angajaţi, DURAZIV este un partener stabil, cu credibilitate în rândul profesioniştilor şi cu un portofoliu impresionant de proiecte.

Despre Habitat for Humanity România

Habitat for Humanity este o organizație non-profit prezentă în 70 de țări, a cărei misiune este eradicarea locuirii precare. De 24 de ani în România, Habitat for Humanity România construiește și reabilitează locuințe destinate familiilor cu venituri reduse, derulează programe de prevenție și răspuns la dezastre naturale, precum și programe de advocacy în domeniul locuirii sociale. În ultimii 3 ani, Habitat for Humanity România a construit sau reabilitat 282 de locuințe, a construit 3 centre comunitare și a reabilitat alte 4, a implicat 7.106 de voluntari în proiectele de construire și voluntariat, a ajutat 731 de familii vulnerabile să aibă un loc decent pe care să-l numească „acasă” și a organizat 1.679 de traininguri de reducere a riscului și răspuns la dezastre.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.