Duminica, 8 mai 2011, ora 11 are loc concertul educativ „Europa si muzica ei”

0

„Clasic e Fantastic”, duminica, 8 mai 2011, ora 11 

 

Duminica, 8 mai 2011, ora 11 are loc concertul educativ „Europa si muzica ei”, organizat la Ateneul Roman de Filarmonica „George Enescu”. Concertul face parte din seria spectacolelor „Clasic e Fantastic”, cel mai amplu proiect educational de muzica clasica destinat copiilor si tinerilor, al carui obiectiv este sa aduca in salile de spectacol ale Ateneului si Conservatorului peste 10.000 de copii si tineri. Proiectul este finantat din surse private si asigura tinerilor accesul liber in salile de spectacol.

Sub bagheta dirijorului Orchestrei Filarmonicii George Enescu, Ilarion Ionescu-Galati, duminica vor urca pe scena mezzosoprana Sorana Negrea, balerinii Laura Blica si Vlad Toader si Corul de copii Mark Twain International School.

„Proiectul „Clasic e Fantastic” a fost gandit pentru copiii si tinerii care au nevoie acum, mai mult ca oricand, de repere. Este o initiativa pentru generatia tanara, care poate sa regaseasca, intr-un mod deosebit de placut, valorile esentiale si sa invete sa pretuiasca adevarata cultura. Sprijin cu mare drag acest proiect, unul dintre putinele care readuc in actualitate valorile ce stau la baza unei societati sanatoase, si cred in potentialul sau educativ. Asteptam asadar copiii si tinerii in salile de spectacol ale Ateneului Roman, pentru a lua parte la o experienta inedita si profunda, care le va deschide noi orizonturi de cunoastere. Spectacolul din 8 mai – „Europa si muzica ei”, le va permite sa realizeze o calatorie muzicala prin Europa si sa faca astfel cunostinta cu dansul slav, cantecelespaniole, mazurca, polca si dansul norvegian.” (Aliz Kosza, sponsor al evenimentului, Director General Fabryo).
„Europa si muzica ei”- face parte din categoria Educative Mari a proiectului „Clasic e Fantastic ” (se adreseaza tinerilor de 11-20 de ani) si ca reprezinta o calatorie muzicala prin Europa.
PS: Multumim Anca pentru informatie!
foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează