Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dumbrava cu Mărgăritar, aventură în inima naturii pentru sute de rideri

0

Riders Club invită pe 6 august pasionaţii de ciclism MTB în Parcul Naţional Comana

Peste 600 de rideri se pregătesc să ia startul sâmbătă, 6 august 2016, la cea de a 4-a ediție a competiției Dumbrava cu Mărgăritar, una dintre cele mai populare din calendarul Riders Club pentru traseele desfăşurate într-un cadrul natural deosebit.

RoC_Dumbrava cu Margaritar_foto Aurelian Nedelcu 1

45 de curse, împărțite pe 4 niveluri de abilitate, vor permite cicliştilor mari şi mici să exploreze inima Parcului Natural Comana, un tărâm impresionant ca așezare și frumusețe, unde natura domnește din vremuri străvechi.  Locaţia de start a evenimentului Dumbrava cu Mărgăritar se va afla pe stadionul localităţii Mihai Bravu, în județul Giurgiu,  aflată la doar 42 de kilometri de Capitală.

La concurs, pasionaţii de ciclism vor goni pe 4 trasee, condimentate cu variate urcări și coborâri, pe diferențe mai mici sau mai mari de nivel: Scurt – 13 km, pentru începători și copiii cu vârste între 5 și 12 ani; Standard – 21 km, dedicat riderii cu ceva mai multă experiență competițională; Epic – de 42 km sau 63 km, care este accesibil cicliștilor cu antrenament și vechime în MTB. Startul curselor Family şi de agrement de pe traseul Scurt se va da la prima oră, respectiv la ora 09:00, iar pentru concurenţii înscrişi pe traseele Standard şi Epic va avea loc startul în valuri de la ora 11:00.

Riderii cei mai rapizi vor fi răsplătiţi cu premii consistente ce includ sume de bani, cuprinse între 150 şi 600 de lei, dar şi produse şi servicii asigurate de sponsorii evenimentului precum GHOST, Whirlpool, Nomasvello, GoldNutrition, Ciuc Natur Radler, Gatorade, Pure Shapes, Alka şi MPG, iar acestea pot fi văzute în detaliu pe pagina competiţiei. Atmosfera evenimentului va fi una deosebită, iar riderii și susținătorii lor se vor bucura de serviciile la standarde ridicate oferite de echipa MPG.

Pentru cei care încă nu şi-au asigurat locul la start, înscrierile mai sunt deschise până miercuri, 3 august, pe pagina dedicată de pe www.ridersclub.ro, iar pentru acces direct click aici.

După concursul Dumbrava cu Mărgăritar, pe 10 august are loc a doua extragere din tombola cu premii BOSCH, organizată în cadrul sistemului de ciclism dedicat amatorilor. Pentru detalii puteti accesa Regulamentul campaniei promotionale in parteneriat cu BOSCH prin click aici.

Evenimentul cu numărul șapte din calendarul 2016 al Riders Club, coordonat de MPG, este susținut de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului Riders Club și de sponsorii oficiali Gatorade, Bosch, Ghost, Barilla, Wim Bosman și de partenerul tehnic AmBike – Ambulanța de biciclete. Sponsorii competiției sunt Roua Munților, Carrefour, iNES Group, GoldNutrition, Alfers, Whirlpool, Nomasvello, Gustare Nevinovată, Luca Way și Kinetic Recovery. Concursul Dumbrava cu Mărgăritar beneficiază de suportul partenerilor FreeRider.ro, URBAN SA, ProENERG, Asociația Salvatorilor Voluntari pentru Situații de Urgență, Brigada de Voluntari, Romsilva și Registrul de Biciclete.

Susțin competițiile de ciclism Riders Club și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de ciclism, partenerul de recrutare eJobs, alături de partenerii media principali INGA Media, Libertatea și de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul, Orasulm.eu, România Pozitivă, Sportlocal.ro, IReporter, Edu-news.ro, SportPici, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM, blogul 188bmp.com și agenția de blogeri Kooperativa 2.0.

Vă așteptăm la start să dăm startul unei super expediţii cicliste în inima Parcului Natural Comana!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.