DRAGOBETELE alaturi de TRAVKA, ŢAPINARII şi FĂRĂ ZAHĂR

0

InterAct-Association vă aşteptă pe 21 februarie în CLUB SILVER CHURCH să sărbătorim DRAGOBETELE alături de TRAVKA, ŢAPINARII şi FĂRĂ ZAHĂR. Un concert deosebit, special pentru toti cei care apreciază muzica de calitate, spiritul autentic românesc şi distracţia de bun gust.

Biletele s-au pus în vânzare pe eventim.ro şi pe site-urile partenere.

Ajuns la cea de-a III a ediţie, concertul organizat special pentru Dragobete de către Asociația InterAct, promovează, ca în fiecare an, cultura, tradiţia şi valoarea românească, oferind în acelaşi timp posibilitatea publicului de a se distra şi relaxa într-o atmosferă autentic românească.

După Crossroads în 2011 şi Clubul Țăranului Român în 2012, anul acesta vă aşteptăm pe 21 februarie în Silver Church de Dragobete.

Evenimentul are ca scop reintroducerea în conştiinţa naţională a unei sărbători româneşti autentice. Vor canta Travka, Tapinarii si Fara Zahar 


Biletele se gasesc pe site-ul Eventim.

2013.02.21_dragobete4you

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează