Dragobete la OMRA ~ Bucate, Licori, Cantece, Miresme si Taine cu Mircea Albulescu

0

Dragobete la OMRA cu Mircea Albulescu si nu numai, 24 Februarie, de la orele 13:00

 

Dragobete la OMRA ~ Bucate, Licori, Cantece, Miresme si Taine cu Mircea Albulescu si nu numai.

La noi, Dragobete era ziua cand fetele si baietii se imbracau in haine de sarbatoare si porneau impreuna prin lunci si paduri, cantand si cautand primele flori de primavara. Fetele strangeau ghiocei si viorele, pe care le puneau la icoane, le pastrau pana la Sanziene, apoi le aruncau in apele curgatoare.
Omra Elias v-a pregatit un Dragobete in care va veti  intoarce la simplitate si la celebrarea iubirii sub toate formele ei, nu doar in cuplu ~ la iubirea fata de plante, flori, muzica, taine, hrana curata si gustoasa si tot ceea ce este frumos in jurul nostru si ne face inima sa cante. Va fi o zi plina de surprize, arome, povesti, cantece si obiceiuri romanesti mai vechi sau mai noi.

♥ Pranzul Dragobetelui ♥

De la 13:00 va asteptam la pranz cu flori pe masa, Hrana cu Dragoste, bucurie si muzica de pe meleagurile noastre aleasa pentru zi de sarbatoare. Bucate si Licori pentru pranz gasiti aici.

* La siesta:

~ un minunat concert de muzica Medievala si comedia dell’arte cu Truverii Medievali

~ in dar, uleiul si turtita de plante a Dragobetelui presate la rece de Raul Sava ~ Organic Joy

♥ Cina Dragobetelui ♥

Cum o zi de sarbatoare la romani tine pana tarziu, pe inserat, va asteptam la o cina pe cinste de la 18:00 sa mancam, sa ne romantam si sa petrecem cum se cuvine. Bucate si Licori pentru cina gasiti aici.

Pe Inserat:

~ recital de chitara cu flacaii de la trupa Amatis

~ taine cu Mircea Albulescu

~ in dar, uleiul si turtita de plante a Dragobetelui presate la rece de Raul Sava ~ Organic Joy

Chiar de dimineata, incepand cu orele 11:00 si pana seara, va veti putea delecta cu arome de flori, secrete si sfaturi despre seminte si plante alese cu grija de Raul Sava si presate la rece in uleiuri terapeutice si turtite. Povestea lui Raul, intalnirea sa cu natura si secretele ei o puteti gasi aici.
Si-atunci … Daca e Dragobete, sa fie dragoste, hrana curata, flori, miresme, seminte, cantec si voie buna la Omra. Sa ne lasam inimile sa cante la unison intr-o odihna dulce condimentata de bucuria de a fi impreuna, de a fi alaturi.
377678_10151419716256132_1328750108_n

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează