Dragobete la OMRA ~ Bucate, Licori, Cantece, Miresme si Taine cu Mircea Albulescu

0

Dragobete la OMRA cu Mircea Albulescu si nu numai, 24 Februarie, de la orele 13:00

 

Dragobete la OMRA ~ Bucate, Licori, Cantece, Miresme si Taine cu Mircea Albulescu si nu numai.

La noi, Dragobete era ziua cand fetele si baietii se imbracau in haine de sarbatoare si porneau impreuna prin lunci si paduri, cantand si cautand primele flori de primavara. Fetele strangeau ghiocei si viorele, pe care le puneau la icoane, le pastrau pana la Sanziene, apoi le aruncau in apele curgatoare.
Omra Elias v-a pregatit un Dragobete in care va veti  intoarce la simplitate si la celebrarea iubirii sub toate formele ei, nu doar in cuplu ~ la iubirea fata de plante, flori, muzica, taine, hrana curata si gustoasa si tot ceea ce este frumos in jurul nostru si ne face inima sa cante. Va fi o zi plina de surprize, arome, povesti, cantece si obiceiuri romanesti mai vechi sau mai noi.

♥ Pranzul Dragobetelui ♥

De la 13:00 va asteptam la pranz cu flori pe masa, Hrana cu Dragoste, bucurie si muzica de pe meleagurile noastre aleasa pentru zi de sarbatoare. Bucate si Licori pentru pranz gasiti aici.

* La siesta:

~ un minunat concert de muzica Medievala si comedia dell’arte cu Truverii Medievali

~ in dar, uleiul si turtita de plante a Dragobetelui presate la rece de Raul Sava ~ Organic Joy

♥ Cina Dragobetelui ♥

Cum o zi de sarbatoare la romani tine pana tarziu, pe inserat, va asteptam la o cina pe cinste de la 18:00 sa mancam, sa ne romantam si sa petrecem cum se cuvine. Bucate si Licori pentru cina gasiti aici.

Pe Inserat:

~ recital de chitara cu flacaii de la trupa Amatis

~ taine cu Mircea Albulescu

~ in dar, uleiul si turtita de plante a Dragobetelui presate la rece de Raul Sava ~ Organic Joy

Chiar de dimineata, incepand cu orele 11:00 si pana seara, va veti putea delecta cu arome de flori, secrete si sfaturi despre seminte si plante alese cu grija de Raul Sava si presate la rece in uleiuri terapeutice si turtite. Povestea lui Raul, intalnirea sa cu natura si secretele ei o puteti gasi aici.
Si-atunci … Daca e Dragobete, sa fie dragoste, hrana curata, flori, miresme, seminte, cantec si voie buna la Omra. Sa ne lasam inimile sa cante la unison intr-o odihna dulce condimentata de bucuria de a fi impreuna, de a fi alaturi.
377678_10151419716256132_1328750108_n

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.