„Donate Your Brunch!” – eveniment culinar în beneficul copiilor

0

Duminică, 22 septembrie a avut loc evenimentul caritabil “Donate your brunch!“ organizat de Salvaţi Copiii împreună cu hotelul Howard Johnson Grand Plaza Bucureşti.

Henrik Sebok, Certified Master Chef împreună cu invitatul său special Cătălin Scărlătescu au încântat invitatii cu o lecţie culinară şi i-au încurajat pe toţi participanţii să se înscrie în concursul-fulger  de gătit.

Printre participanți, s-au numărat Amalia Năstase, ambasadorul campaniei Salvaţi Copiii de reducere a mortalităţii infantile, Camelia Sucu, membru al boardului Salvaţi Copiii dar şi Corina Barladeanu, Manager 2ActivePR.

Fondurile strânse urmează vor fi donate organizaţiei Salvaţi Copiii pentru finanţarea programului “Fiecare Copil Contează”, pentru sprijinirea acţiunilor din comunităţile în care se desfăşoară programul (sprijin cu alimente de bază pentru beneficiari, vitamine şi suplimente nutriţionale pentru gravide şi copii 0-5 ani din grupul ţinta şi produse igienico-sanitare). Acest program face parte din Campania mondială Every One, iniţiată de Organizaţia Internaţională Save The Children şi urmăreşte reducerea mortalităţii infantile şi a copiilor până la cinci ani.  Proiectul iniţiat de Salvaţi Copiii România îşi propune diminuarea cu 15% a mortalităţii infantile şi a copiilor sub cinci ani din România în perioada 2010 – 2015 prin dezvoltarea de programe suport pentru mame şi copii şi prin dotarea cu echipamente medicale performante a maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi. Pentru mai multe detalii despre program, vă invităm să accesaţi site-ul www.salvaticopiii.ro

Puteţi contribui în continuare prin donaţii online pe pagina evenimentului www.salvaticopiii.ro

Indiferent de suma donată, toți donatorii online vor primi cadou pe e-mail o rețeta specială de la chef Henrik Sebok!

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează