Distracţie în engleză la Carnavalul Copiilor cu Ziggy şi Zaggy

0

 

Carnavalul Copiilor cu Ziggy şi Zaggy continua seria evenimentelor gratuite din cadrul campaniei “Engleză pentru Viaţa” prin care Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie îşi propune să încurajeze copiii şi tinerii să înveţe limba engleză. La Carnaval copiii vor participa la activităţi amuzante şi interactive în limba engleză şi vor descoperi cât de distractivă poate fi învăţarea limbii engleze.

Vedetele carnavalului vor fi Ziggy şi Zaggy, personajele Shakespeare School atât de îndrăgite de copii din cartea “Ziggy & Zaggy – Adventures în Englishland” şi din emisiunile-lecţie de limba engleză de la radio Itsy Bitsy. Ziggy este o veveriţă isteaţă care ştie limba engleză şi îl învaţă şi pe Zaggy, castorul ghiduş, prin jocuri, cântece şi alte activităţi amuzante.

Carnavalul va fi organizat în două dintre cele trei sedii Shakespeare School, sediul Victoriei – Strada Tokio nr. 9 şi sediul Moşilor – Strada Emil Racoviţă nr.11. Copiii sunt aşteptaţi la carnaval începând cu ora 16:00 la ateliere ce vor dura o oră şi jumătate. Pentru că locurile sunt limitate, părinţii sunt rugaţi să rezerve un loc pentru copii la 0755 033 839 sau info@shakespeare-school.ro.

_____________________________________________________________________________

Asociaţia sprijină copiii şi tinerii să îşi perfecţioneze cunoştinţele de limba engleză, ceea ce le poate deschide multe oportunităţi. Prin ateliere gratuite pentru copii, concursuri de creaţie cu premii şcoli de vară în Anglia, campanii privind certificările internaţionale, burse de studiu pentru aprofundarea limbii engleze, tinerii prind curaj să îşi urmeze pasiunile şi mulţi dintre ei sunt acum studenţi în Marea Britanie. Asociaţia organizează şi ateliere de educaţie pentru părinţi, promovând dezvoltarea copiilor şi tinerilor într-un mediu armonios.

Carnavalul-Verii-Ziggy-si-Zaggy_imagine-comunicat

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.