Din 18 februarie 2017 programul Digital Kids este si la Ploiești

0

Tehnologia este un domeniu extrem de dinamic și care în ultimii ani s-a dezvoltat foarte mult. Copiii au interes crescut pentru utilizarea tehnologiei și sunt foarte motivați să învețe.

După București și Cluj, copiii din Ploiești care își doresc să-și dezvolte sau să-și îmbunătățească abilitățile în domeniul IT au la dispoziție o serie de Module complexe și atractive, adaptate vârstei lor. La finele acestui curs copiii vor ști cum să dezvolte pagini web și cum să realizeze propriile jocuri și aplicații.

Copiii vor învăța prin metode interactive despre noțiuni complexe și în plus, vor interacționa și vor colabora intens. Cursul le va fi de mare folos copiilor și la școală, căci vor ști unde pot găsi informații și cum le pot selecta pe cele mai relevante dintre acestea, dar vor ști și cum să realizeze prezentări originale.

unnamed (1)

Informații utile:

Cursul se adresează copiilor între 8 și 14 ani.

O sesiune durează 2 ore și are loc în fiecare sâmbătă la sediul Yuppy Koti din str. Cerceluș nr.40A.

Înscrierile se fac online.

O sesiune costă 50 RON. Puteți face plata cursurilor prin transfer bancar în contul Yuppy Koti Centre.

Prima sesiune, cea de evaluare, are loc sâmbătă, 18 februarie ora 9.00.

Copiii își vor aduce și folosi propriul laptop.

unnamed (2)

Date bancare pentru transfer:

Nume beneficiar: Yuppy Koti Centre

Banca: ING Bank

Cont: RO02 INGB 0000 9999 0554 6074 (în RON)

Cursul Digital Kids este structurat pe niveluri de dificultate. În urma evaluării inițiale copiii sunt împăriți pe grupe în funcție de cunoștințele pe care le dețin. Grupele lucrează în intervale orare diferite, sâmbăta  între 9.00-11.00, 12.00-14.00 și 15.00-17.00

Bun venit

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.