Diminetile de Pictura / Bucuresti 23 iunie 2010

0

La cafea in „diminetile de pictura” ne energizam, diminuam stresul si ne pregatim sa fim eficienti la birou. Incepand cu ora 8:00 ,va invitam sa va alaturati noua si unui cunoscator al tehnicilor de pictura sau artizanat pentru a incepe o zi excelenta.

In sedinte de 1-2 ore vom deprinde cateva tehnici si vom simti gustul a inca unei forme frumoase de energizare si diminuare a stresului. Poti sa-ti protejezi hainele de birou cu un sort, iar networkingul si energia acumulate vor face ca eficienta urmatoarelor ore dedicate lucrului sa fie cu mult mai mare.

De ce la 8:00? Trafic redus, racoare, lumina foarte placuta,, si minte odihnita.

Prima sesiune a programului „Diminetile de Pictura”, se desfasuara miercuri, 23 iunie 2010, la ora 8.00, in foisorul din Parcul Tineretului din Bucuresti. Costul de participare este de 30 lei si include consumabile , cafea si indrumare de specialitate.

Programul „Diminetile de Pictura” este sustinut de Skill Team Consulting & Training Company Bucuresti si Art Material. Confirmarea prezentei dvs. ACUM la 0746252505 sau pe mail la da@skillteam.ro.

(foto Florin Ghinda, 2010 – parcul Herastrau)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează