Diminetile de Pictura / Bucuresti 23 iunie 2010

0

La cafea in „diminetile de pictura” ne energizam, diminuam stresul si ne pregatim sa fim eficienti la birou. Incepand cu ora 8:00 ,va invitam sa va alaturati noua si unui cunoscator al tehnicilor de pictura sau artizanat pentru a incepe o zi excelenta.

In sedinte de 1-2 ore vom deprinde cateva tehnici si vom simti gustul a inca unei forme frumoase de energizare si diminuare a stresului. Poti sa-ti protejezi hainele de birou cu un sort, iar networkingul si energia acumulate vor face ca eficienta urmatoarelor ore dedicate lucrului sa fie cu mult mai mare.

De ce la 8:00? Trafic redus, racoare, lumina foarte placuta,, si minte odihnita.

Prima sesiune a programului „Diminetile de Pictura”, se desfasuara miercuri, 23 iunie 2010, la ora 8.00, in foisorul din Parcul Tineretului din Bucuresti. Costul de participare este de 30 lei si include consumabile , cafea si indrumare de specialitate.

Programul „Diminetile de Pictura” este sustinut de Skill Team Consulting & Training Company Bucuresti si Art Material. Confirmarea prezentei dvs. ACUM la 0746252505 sau pe mail la da@skillteam.ro.

(foto Florin Ghinda, 2010 – parcul Herastrau)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează