Dialog despre elite si publicurile lor

1

Mâine, marţi, 6 octombrie 2009, între 2 şi 4 după-amiaza se anunţă un eveniment interesant în mediul online. Cosmin Alexandru îl va avea invitat pe Horia Roman-Patapievici pentru un dialog despre elite şi publicurile lor în România de azi. Dialogul va îmbrăca forma unui live-chat pe site-ul wall-street.ro

Dialog despre elite şi publicurile lor în România de azi (Cosmin Alexandru şi Horia Roman-Patapievici)

Dialogul va îmbrăca forma unui live-chat şi e un nou episod al parteneriatului între Asociaţia Erudio şi site-ul wall-street.ro. Ca punct de plecare al discuţiei este articolul „Ce fel de elite si pentru cine?”

„Ce fel de elite si pentru cine?”

„Pentru ca notiunea de leadership sa devina un fapt e nevoie de cel putin doi oameni: unul care sa vrea sa conduca si unul care sa vrea sa-l urmeze pe primul. Cand oamenii devin mai multi, rolurile incep sa capete mai multa greutate.Ce face insa o persoana sa merite a fi urmata si ascultata? Oricine poate pretinde locul din frunte? Popularitatea, excentricitatea, indrazneala sunt suficiente pentru ca cineva sa ajunga in postura de model pentru altii? In multe cazuri asa se intampla. Exista un public consistent care doar asta cauta: modele de oameni care ajung la succes repede si aparent usor. Principala conditie e apetenta pentru expunerea publica.”

Continuarea articolului „Ce fel de elite si pentru cine?” este pe site-ul wall-street.ro

(foto Florin Ghindă, Bucureşti, septembrie 2009)

culori

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.