Dezvoltare turistica in Ramnicu Valcea! Hoteluri, acvaparc, patinoar, pista de bowling, terenuri sportive?

0

Planul Urbanistic al Zonei Ostroveni Sud din Râmnicu Vâlcea a fost pus în dezbatere publică. Acest document pune bazele unei zone cu caracter exclusiv turistic situată în partea de Sud a municipiului. Hoteluri, pensiuni, un acvaparc, un patinoar, o pistă de bowling, terenuri sportive! Aceastea sunt planurile de dezvoltare turistică din Râmnicu Vâlcea!

Potrivit articolului publicat de eurourbanism.ro, „două din cele patru sectoare cuprinse în PUZ Ostroveni Sud – ce vor fi străbătute de prelungirea bulevardului Dem Rădulescu, proiect major de infrastructură, cuprins în Planului Integrat de Dezvoltare Urbană a municipiului şi finanţat în proporţie de 98% de la bugetul de stat şi din Fondul European de Dezvoltare Regională – prevăd o serie de dotări cu caracter turistic şi de agrement, printre care hoteluri, pensiuni, unităţi de alimentaţie publică, un acvaparc, un patinoar, o pistă de bowling, terenuri sportive şi chiar un club nautic.”

Via eurourbanism.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează