Dezvoltare turistica in Ramnicu Valcea! Hoteluri, acvaparc, patinoar, pista de bowling, terenuri sportive?

0

Planul Urbanistic al Zonei Ostroveni Sud din Râmnicu Vâlcea a fost pus în dezbatere publică. Acest document pune bazele unei zone cu caracter exclusiv turistic situată în partea de Sud a municipiului. Hoteluri, pensiuni, un acvaparc, un patinoar, o pistă de bowling, terenuri sportive! Aceastea sunt planurile de dezvoltare turistică din Râmnicu Vâlcea!

Potrivit articolului publicat de eurourbanism.ro, „două din cele patru sectoare cuprinse în PUZ Ostroveni Sud – ce vor fi străbătute de prelungirea bulevardului Dem Rădulescu, proiect major de infrastructură, cuprins în Planului Integrat de Dezvoltare Urbană a municipiului şi finanţat în proporţie de 98% de la bugetul de stat şi din Fondul European de Dezvoltare Regională – prevăd o serie de dotări cu caracter turistic şi de agrement, printre care hoteluri, pensiuni, unităţi de alimentaţie publică, un acvaparc, un patinoar, o pistă de bowling, terenuri sportive şi chiar un club nautic.”

Via eurourbanism.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează