Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dezbaterea publica pe tema Exploatarea economica a patrimoniului construit / Bucuresti 28 octombrie 2010

0

ActiveWatch – Agentia de Monitorizare a Presei va invita joi, 28 octombrie 2010, ora 11, la dezbaterea publica pe tema Exploatarea economica a patrimoniului construit. Intalnirea va avea loc in cadrul librariei Carturesti, sala Cafe Verona, str. Arthur Verona 13-15, Sector 1, Bucuresti.

Punctul de plecare al dezbaterii este propunerea Comisiei Nationale a Monumentelor Istorice de avizare a PUZ-ului pentru Complex Palatul Stirbei. Scopul dezbaterii este  identificarea unor variante pentru includerea cladirilor de patrimoniu in circuitul cultural din Romania intr-o modalitate optima pentru toate partile implicate.

Printre invitatii la dezbatere se numara: Theodor Paleologu, fost ministru al culturii, Anca Ginavar, Director Directia Generala de Dezvoltare Regionala (Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului), Peter Derer, Presedinte Uniunea Arhitectilor, Serban Sturdza, arhitect, prof. dr. Andrei Pippidi, editorialist Dilema Veche, Teodor Frolu, arhitect si proprietar The Ark, Irina Iamandescu, Asociatia pentru Arheologie Industriala, Cristian Mihu, Asociatia pentru Protectia si Documentarea Monumentelor si Patrimoniului din Romania (Pro-Do-Mo), Laura Chifiriuc, arhitect, membru al Asociatiei Prietenii Muzeului National de Istorie a Romaniei. Dezbaterea va fi moderata de Ovidiu Nahoi, senior editor cotidianul Adevarul.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.