Dezbaterea publica pe tema Exploatarea economica a patrimoniului construit / Bucuresti 28 octombrie 2010

0

ActiveWatch – Agentia de Monitorizare a Presei va invita joi, 28 octombrie 2010, ora 11, la dezbaterea publica pe tema Exploatarea economica a patrimoniului construit. Intalnirea va avea loc in cadrul librariei Carturesti, sala Cafe Verona, str. Arthur Verona 13-15, Sector 1, Bucuresti.

Punctul de plecare al dezbaterii este propunerea Comisiei Nationale a Monumentelor Istorice de avizare a PUZ-ului pentru Complex Palatul Stirbei. Scopul dezbaterii este  identificarea unor variante pentru includerea cladirilor de patrimoniu in circuitul cultural din Romania intr-o modalitate optima pentru toate partile implicate.

Printre invitatii la dezbatere se numara: Theodor Paleologu, fost ministru al culturii, Anca Ginavar, Director Directia Generala de Dezvoltare Regionala (Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului), Peter Derer, Presedinte Uniunea Arhitectilor, Serban Sturdza, arhitect, prof. dr. Andrei Pippidi, editorialist Dilema Veche, Teodor Frolu, arhitect si proprietar The Ark, Irina Iamandescu, Asociatia pentru Arheologie Industriala, Cristian Mihu, Asociatia pentru Protectia si Documentarea Monumentelor si Patrimoniului din Romania (Pro-Do-Mo), Laura Chifiriuc, arhitect, membru al Asociatiei Prietenii Muzeului National de Istorie a Romaniei. Dezbaterea va fi moderata de Ovidiu Nahoi, senior editor cotidianul Adevarul.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează