Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dezbaterea cu tema Bilanţul de mediu 2008-2012, marţi, 6 noiembrie 2012

0

Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis şi Fundaţia Terra Mileniul III te invită marţi, 6 noiembrie 2012, la dezbaterea cu tema Bilanţul de mediu 2008-2012. Cu cine votăm la alegerile din decembrie 2012?, în cadrul căreia vor fi prezentate rezultatele cercetării Votul Verde 2008-2012, precum şi cele ale analizei ofertelor electorale ale partidelor politice pentru alegerile parlamentare 2012.

Evenimentul va avea loc începând cu orele 11:00 la The Institute, BUCUREȘTI, Știrbei Vodă, nr. 104-106 (vizavi de sediul DNA).

Ajuns la a patra ediţie, Votul Verde 2008-2012 este un proiect prin care experţi din cele mai importante organizaţii neguvernamentale de mediu din România analizează propunerile legislative votate în plenul Camerei Deputaţilor în fiecare an şi evaluează, în acelaşi timp, activitatea parlamentară cu impact asupra mediului.

Vă rugăm să ne confirmaţi prezenţa la eveniment la datele de contact: Elena Pătrățeanu, elena@ecopolis.org.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.