Dezbaterea cu tema Bilanţul de mediu 2008-2012, marţi, 6 noiembrie 2012

0

Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis şi Fundaţia Terra Mileniul III te invită marţi, 6 noiembrie 2012, la dezbaterea cu tema Bilanţul de mediu 2008-2012. Cu cine votăm la alegerile din decembrie 2012?, în cadrul căreia vor fi prezentate rezultatele cercetării Votul Verde 2008-2012, precum şi cele ale analizei ofertelor electorale ale partidelor politice pentru alegerile parlamentare 2012.

Evenimentul va avea loc începând cu orele 11:00 la The Institute, BUCUREȘTI, Știrbei Vodă, nr. 104-106 (vizavi de sediul DNA).

Ajuns la a patra ediţie, Votul Verde 2008-2012 este un proiect prin care experţi din cele mai importante organizaţii neguvernamentale de mediu din România analizează propunerile legislative votate în plenul Camerei Deputaţilor în fiecare an şi evaluează, în acelaşi timp, activitatea parlamentară cu impact asupra mediului.

Vă rugăm să ne confirmaţi prezenţa la eveniment la datele de contact: Elena Pătrățeanu, elena@ecopolis.org.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează