Dezbatere societală: CSR, mituri și realități!

0

Dacă e marți, Societal dezbate

Societal vă dă întâlnire marți, 19 martie, la 18 fix, la casa Dianei 4 pentru a dezbate despre aportul conceptului de “Corporate Social Responsibility” (CSR) la dezvoltarea unei economii mai durabile, respectoasă față de Oameni și Mediu.

Angajați zâmbitori, soare și cer albastru, manageri cu copii în brațe, câmpuri acoperite de maci, căști de șantier multicolore, planete în formă de inimioară, păduri străbătute de pârâie cristaline, tineri zburdând… Cam așa arată paginile „Rapoartelor de CSR” difuzate de marile corporații. Dar ce se află cu adevărat în spatele acestor comunicări? Cât din ceea ce ne povestesc firmele e realitate și cât se rezumă la “public relations”?

Dezbateți despre ce este și ceea ce ar trebui să fie CSR-ul cu invitații noștri:

– Camelia Crișan, lector univ. dr. CSR

– Bogdan Gioară, președinte Asociația REPER21

ÎNSCRIERE:

Vă solicităm un scurt e-mail de înscriere la adresa: cristiana.bobarnac@reper21.org pentru o bună organizare. Mulțumim!

Fiți eco-mobili și alegeți transportul în comun! Împărțiți mașina cu prietenii sau, și mai bine, faceți o plimbare până la casă Dianei 4 din piața C.A. Rosetti (Bucuresti).

ORGANIZATOR: Asociația REPER21, în cadrul proiectului Societal.

SUSȚINĂTORI: Dianei 4, Translucid, Romaniapozitiva.ro, Alternativ.ro, StiriONG.ro, Ecomagazin.ro, Sub25.ro, Modernism.ro, Hipmag.ro, LiterNet.ro.

Afis dezbatere CSR 19 martie

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează