Despre Valori, moralitate si demnitate cu Dan Puric

0

 Grupul de inițiativă pentru înființarea Fundației Comunitare Prahova vă invită pe 21 ianuarie 2013 la o întâlnire cu actorul Dan Puric în cadrul conferinței cu tema “Valori, moralitate si demnitate”. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești, începând cu orele 18.00

Grupul de iniţiativă pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Prahova îşi propune ca prin fondurile strânse cu această ocazie să înființeze Fondul „Orașul crește frumos” prin care sa finanțeze proiecte propuse de grupuri de inițiativă, asociații, fundații, școli sau licee din Ploiești.

Actorul Dan Puric sprijnă pro-bono această inițiativă, iar pentru primii 500 de participanți la eveniment, organizatorii oferă gratuit cartea “Fii demn” scrisă de Dan Puric.

Misiunea asumată de Fundaţia Comunitară Prahova este creşterea calităţii vieţii locuitorilor din judeţul Prahova prin mobilizarea şi distribuirea transparentă a resurselor pentru susţinerea proiectelor de dezvoltare locală iniţiate de organizaţiile non-profit.

Dintre membrii și susținătorii grupului de iniţiativă ai Fundației Comunitare Prahova fac parte Cristina Petre, Profesor Inspector pentru activitatea educativa formala si non formala, Csilla Sarasan – Director Economic Humanic România, Dana Ionescu – Expert Casa Corpului Didactic Prahova, Ina Stan Director Economic S.C. Wylze Logistik S.R.L., precum și numeroși jurnalişti, psihologi, avocaţi şi anteprenori locali.

Evenimentul se derulează în cadrul Programului de Dezvoltare a Fundaţiilor Comunitare în România, iniţiat şi coordonat la nivel naţional de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (ARC – www.arcromania.ro) şi derulat în parteneriat cu Fundaţia pentru Parteneriat (www.repf.ro) şi Fundaţia PACT – Parteneriat pentru Acțiune Comunitară și Transformare (www.fundatiapact.ro).

Pentru achiziționarea biletelor vă așteptăm Mall Shopping City Ploiești și începând cu data de 03.01.2013 la casa de bilete din Casa de Cultură a Sindicatelor Ploiești.

banner web 300x250

www.fundatiacomunitaraprahova.ro

www.facebook.com/FundatiaComunitaraPrahova

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează