Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Despre Valori, moralitate si demnitate cu Dan Puric

0

 Grupul de inițiativă pentru înființarea Fundației Comunitare Prahova vă invită pe 21 ianuarie 2013 la o întâlnire cu actorul Dan Puric în cadrul conferinței cu tema “Valori, moralitate si demnitate”. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești, începând cu orele 18.00

Grupul de iniţiativă pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Prahova îşi propune ca prin fondurile strânse cu această ocazie să înființeze Fondul „Orașul crește frumos” prin care sa finanțeze proiecte propuse de grupuri de inițiativă, asociații, fundații, școli sau licee din Ploiești.

Actorul Dan Puric sprijnă pro-bono această inițiativă, iar pentru primii 500 de participanți la eveniment, organizatorii oferă gratuit cartea “Fii demn” scrisă de Dan Puric.

Misiunea asumată de Fundaţia Comunitară Prahova este creşterea calităţii vieţii locuitorilor din judeţul Prahova prin mobilizarea şi distribuirea transparentă a resurselor pentru susţinerea proiectelor de dezvoltare locală iniţiate de organizaţiile non-profit.

Dintre membrii și susținătorii grupului de iniţiativă ai Fundației Comunitare Prahova fac parte Cristina Petre, Profesor Inspector pentru activitatea educativa formala si non formala, Csilla Sarasan – Director Economic Humanic România, Dana Ionescu – Expert Casa Corpului Didactic Prahova, Ina Stan Director Economic S.C. Wylze Logistik S.R.L., precum și numeroși jurnalişti, psihologi, avocaţi şi anteprenori locali.

Evenimentul se derulează în cadrul Programului de Dezvoltare a Fundaţiilor Comunitare în România, iniţiat şi coordonat la nivel naţional de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (ARC – www.arcromania.ro) şi derulat în parteneriat cu Fundaţia pentru Parteneriat (www.repf.ro) şi Fundaţia PACT – Parteneriat pentru Acțiune Comunitară și Transformare (www.fundatiapact.ro).

Pentru achiziționarea biletelor vă așteptăm Mall Shopping City Ploiești și începând cu data de 03.01.2013 la casa de bilete din Casa de Cultură a Sindicatelor Ploiești.

banner web 300x250

www.fundatiacomunitaraprahova.ro

www.facebook.com/FundatiaComunitaraPrahova

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.