Despre IUBIRE cu Dan Puric la Ploiești

0

Dan Puric revine la Ploiești

Luni, 3 martie 2014, orele 18:00

Casa de Cultură a Sindicatelor, Ploiești

 DanPuricPloiesti

Dan Puric, marele maestru conferențiar, actor și regizor, revine cu drag în Ploiești pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, luni, 03 martie, de la ora 18.00 pentru a ne vorbi „Despre iubire”.

“Dacă te grăbeşti, nu poţi să iubeşti niciodată. Un om care are griji, care este alienat, un om care este speriat, înfricoşat, nu se poate îndrăgosti.” Dan Puric

O personalitate remarcabilă a culturii românești, maestrul Dan Puric reușește să își cucerească publicul prin naturalețea și autenticitatea vorbelor sale, ce rezonează cu orice suflet românesc.

Cei prezenți vor putea urmări după conferință, piesa de teatru “Rencontres”, realizată de Dragoş şi Violeta Huluba, actori ai Companiei de Teatru Passe-Partout Dan Puric. O poveste de dragoste cu iluziile, căutarile, tensiunile și îndoielile ei, se intersectează în spectacol cu o poveste despre însingurarea și alienarea individului sub stresul vieții moderne, cu un tango pasional plin de ironie și gaguri, cu o istorie a cuplurilor celebre ale cinematografiei.

Biletele sunt puse în vânzare la:

  • noua librărie Diverta din Piața Victoriei, nr. 4  (lângă Poșta Mare Ploiești)

Program: de luni până vineri între orele 09.00-20.00, sâmbătă între orele 10.00 – 18.00, duminică închis.

  • la Caseria Casei de Cultură a Sindicatelor (Bulevardul Republicii 65, Ploiești)

Program de luni până vineri între orele 11.00 – 18.00

Prețul unui bilet este de 65 lei sau 75 lei, în funcție de poziția locului în sală.

Evenimentul este organizat de Fundaţia Comunitară Prahova, o organizaţie non-profit, cu sediul în Ploieşti, ce îşi desfăşoară activitatea în judeţul Prahova. Misiunea Fundaţiei este aceea de a îmbunătăţi viaţa locuitorilor judeţului Prahova prin mobilizarea şi distribuirea de resurse în beneficiul iniţiativelor de dezvoltare locală.

Fundaţia Comunitară Prahova (www.fundaţiacomunitaraprahova.ro) este o organizaţie susţinută prin Programul Naţional de Fundaţii Comunitare (www.fundatiicomunitare.ro), iniţiat şi coordonat la nivel naţional de către Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (www.arcromania.ro) în parteneriat cu Fundaţia pentru Parteneriat (www.repf.ro) şi cu Fundaţia PACT (http://fundatiapact.ro/), finanţat de Fundaţia Charles Stewart Mott (www.mott.org), Central and Eastern European Trust (www.ceetrust.org) şi Fundaţia Româno-Americană (www.rafonline.org).

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează