Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Desert …de vis – concurs inedit pentru copii

0

Asociatia Pro Valores si Ovlasart anunță concurs pentru cei mici.

Desenează desertul visurilor tale și vei avea posibilitatea de a-l realiza sub forma unui breloc unicat, deosebit de atractiv. Tort, prăjituri, bomboane sau orice altceva te încântă, transformă într-un desen sugestiv.

Cu un trofeu și 5 premii I vor fi răsplătiți autorii celor mai… “apetisante” desene. Aceștia pe lângă numeroase premii care depășesc valoarea de 2000 de lei, vor primi invitația de a participa la un atelier gratuit de modelaj din lut polimeric. Vom crea desertul visurilor tale din materialul flexibil, colorat, care te va ajuta să-ți dezvolți creativitatea și să petreci timpul liber într-un mod foarte distractiv.

Atelierul va avea loc în București, la sediul Ovalsart.

Toți participanții vor primi diplome și cadouri în stil “surprise box”.

Concursul se va desfășura on-line și este dedicat tinerilor cu vârste de maxim 14 ani.

Fotografiile lucrărilor și documentele necesare înscrierii vor putea fi trimise până pe 15 august 2020, pe adresa: ovalsart@gmail.com.

Cele mai bune 10 desene vor fi postate in galeria virtuală “Desert…de vis”.

Regulamentul complet pe: https://www.asociatiaprovalores.ro/concursul-desert-de-vis-regulament/

Co-organizatori: Asociaţia “Pro Valores” și Ovalsart SRL

Parteneri media: Radio Trinitas, Observator Cultural, JurnalMM.ro, Agentia de carte.ro, Romania Pozitiva.ro, Bucuresteni.ro, Roportal

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.